TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKETDE İNDİRİME GİTTİ

Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKET’DE İNDİRİME GİTTİ Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Halk Et Markette et satış fiyatlarında indirime gidildi….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKETDE İNDİRİME GİTTİ

Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKET’DE İNDİRİME GİTTİ

Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Halk Et Markette et satış fiyatlarında indirime gidildi.

Artan maliyet, hayat pahalılığı ve yüksek enflasyona rağmen Ramazan ayında vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Tarsus Belediyesi ekmek fiyatını 1 TL’den 75 kuruşa indirdiği gibi, et fiyatlarında da indirim uyguladı.

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koşullarda kesimlerin yapıldığı ve piyasanın altında fiyatlarla vatandaşların aracısız olarak buluşturulduğu ‘Et Market’ Ramazan ayında yapılan indirimlerle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Uygun fiyatlı ve kalite standartlarına uygun şekilde satılan etler, piyasanın altında satışa sunulmaya devam edecek. Vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştıran ve şehrin uğrak noktası olan Halk Et Market Ramazan ayında cep dostu olmaya devam edecek.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’TÜM AMACIM VATANDAŞIMIN YÜZÜNÜN GÜLÜMSEMEDİR’’

Ekmek fiyatında olduğu gibi et fiyatlarında da indirime gidildiğini belirten Başkan Bozdoğan,’ Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim’’ dedi.

RAMAZAN AYI boyunca et fiyatları şu şekilde;

Sığır kıyma: 91 TL

Sığır kuşbaşı 93 TL

Kangal sucuk 88 TL

Kuzu kıyma 96 TL

Kuzu kemiksiz 105 TL

Yorum Yap

Benzer Haberler
Eyüpspor-Fenerbahçe Maçında Süpriz ?
Eyüpspor-Fenerbahçe Maçında Süpriz ?
Mersin Yılbaşı Pazarı Yeni Yıl Coşkusunu Kente Taşıdı
Mersin Yılbaşı Pazarı Yeni Yıl Coşkusunu Kente Taşıdı
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANI İSMAİL IŞILAR’DAN İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTMENİ MURAT CAN FİDAN’A ZİYARET
İzmir’den gençlere yönelik keşif atölyeleri
İzmir’den gençlere yönelik keşif atölyeleri
YASAV’dan tarihin izinde kültürel yolculuk
YASAV’dan tarihin izinde kültürel yolculuk
Sarp Kapısı’ndan 9 ayda 4 milyon yolcu geçiş yaptı
Sarp Kapısı’ndan 9 ayda 4 milyon yolcu geçiş yaptı
Haberin Doğru Adresi
Mersin Blok Haber

Tarafsız, objektif ve en etkili organik haberleriyle Türkiyenin en iyi haber sitesidir.

2025 Logo Haber © Tüm hakları saklıdır. İBT Haber Teması