lösev

Mersin'de Dört Dakikada Hırsızlık

Sağlık 10.02.2020 - 08:07, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3862+ kez okundu.
 

Mersin'de Dört Dakikada Hırsızlık

Mersin'in Tarsus  İlçesi Beylice mahallesi'nde kasap işletmeciliği yapan Erhan Tosun’a ait kasap dükkanına giren dört hırsız dört dakikada 170 kg et, 70 kg sucuk ve yaklaşık 20 kg köftelik etleri çalarak gözden kayboldular. Gece saatlerinde kimsenin olmadığı ve kasap bekçisinin fark etmediği saatte meydana gelen hırsızlık olayı görenleri şaşırttı. Kasap dükkanına çok rahat şekilde giren hırsızlar ilk önce kasada bulunan paraları aldıktan sonra soğuk hava dolabında bulunan yaklaşık 200 kg etleri daha sorma 70 kg sucukları ve et köfte olarak bulanan 20 kg kıymayı alarak kayıplara karıştılar. Tarsus ilçe jandarma komutanlığına haber veren işletme sahibi Erhan Tosun, “dört dakikada dükkanımızı boşaltmışlar bize bu zararı verenlerin en kısa zamanında yakalanmasını istiyorum dedi.
Mersin'in Tarsus  İlçesi Beylice mahallesi'nde kasap işletmeciliği yapan Erhan Tosun’a ait kasap dükkanına giren dört hırsız dört dakikada 170 kg et, 70 kg sucuk ve yaklaşık 20 kg köftelik etleri çalarak gözden kayboldular. Gece saatlerinde kimsenin olmadığı ve kasap bekçisinin fark etmediği saatte meydana gelen hırsızlık olayı görenleri şaşırttı.
Kasap dükkanına çok rahat şekilde giren hırsızlar ilk önce kasada bulunan paraları aldıktan sonra soğuk hava dolabında bulunan yaklaşık 200 kg etleri daha sorma 70 kg sucukları ve et köfte olarak bulanan 20 kg kıymayı alarak kayıplara karıştılar. Tarsus ilçe jandarma komutanlığına haber veren işletme sahibi Erhan Tosun, “dört dakikada dükkanımızı boşaltmışlar bize bu zararı verenlerin en kısa zamanında yakalanmasını istiyorum dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.