lösev

TARSUS’TA YENİ 6 OKUMA SALONU VE TANZİM SATIŞ MAĞAZASI

Genel (BH) - BLOK HABER | 07.01.2021 - 09:15, Güncelleme: 07.01.2021 - 09:15 2933+ kez okundu.
 

TARSUS’TA YENİ 6 OKUMA SALONU VE TANZİM SATIŞ MAĞAZASI

Bu ay 6 tane okuma salonun tanzim mağazalarının açılışını gerçekleştireceğiz.

TARSUS’TA YENİ 6 OKUMA SALONU  VE TANZİM SATIŞ MAĞAZASI Bu ay 6 tane okuma salonun tanzim mağazalarının açılışını gerçekleştireceğiz. Tarsus’un kaldırım düzenleme sağlamlaştırma çalışması bu ay başlayacak. Yine tüm köy ve mahalleler bu ay gezilip, sorunlar yerinden incelenecek. Eski dönemden kalma ve yapımı devam eden iki camimiz vardı, iki camii daha bitirdik ve dörde çıktı. Bunlar Bağlar Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bu camilerin bu ay açılışını gerçekleştireceğiz. Sözün sadece bizim olması değil geçmiş dönemde de verilmiş olsa söz bizim sözümüzdür, lafını daha önce de söyledim ve gereğini de yapıyorum. At terapi ve at müzesi, yeni iş güvenliği ve iş sağlığı, sporcu sağlığı merkezi. Bunların projelerinin hepsi bitti, bunlar da ihaleye çıkıyor. Şöyle bütünüyle bir baktığınız zaman artık bu yıl söylenecek bir mazeret yok. Ne kadar pandemi süreci devam edecek de olsa biz sözümüzü bir an önce tutmak zorundayız, vatandaşa verdiğimiz her bir sözü tutacağız” şeklinde konuştu.
Bu ay 6 tane okuma salonun tanzim mağazalarının açılışını gerçekleştireceğiz.

TARSUS’TA YENİ 6 OKUMA SALONU

  VE TANZİM SATIŞ MAĞAZASI

Bu ay 6 tane okuma salonun tanzim mağazalarının açılışını gerçekleştireceğiz. Tarsus’un kaldırım düzenleme sağlamlaştırma çalışması bu ay başlayacak. Yine tüm köy ve mahalleler bu ay gezilip, sorunlar yerinden incelenecek. Eski dönemden kalma ve yapımı devam eden iki camimiz vardı, iki camii daha bitirdik ve dörde çıktı. Bunlar Bağlar Mahallesi ve Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan bu camilerin bu ay açılışını gerçekleştireceğiz. Sözün sadece bizim olması değil geçmiş dönemde de verilmiş olsa söz bizim sözümüzdür, lafını daha önce de söyledim ve gereğini de yapıyorum. At terapi ve at müzesi, yeni iş güvenliği ve iş sağlığı, sporcu sağlığı merkezi. Bunların projelerinin hepsi bitti, bunlar da ihaleye çıkıyor. Şöyle bütünüyle bir baktığınız zaman artık bu yıl söylenecek bir mazeret yok. Ne kadar pandemi süreci devam edecek de olsa biz sözümüzü bir an önce tutmak zorundayız, vatandaşa verdiğimiz her bir sözü tutacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.