lösev

MERVENUR POLAT CİNAYETİ HAKKINDA SON DAKİKA

Asayiş (BH) - BLOK HABER | 10.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 10.03.2021 - 10:50 5004+ kez okundu.
 

MERVENUR POLAT CİNAYETİ HAKKINDA SON DAKİKA

MERVENUR POLAT CİNAYETİ HAKKINDA SON DAKİKA

ATV ekranlarında yayımlanan ve gündeme bomba gibi düşen olayların anlatıldığı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir olay aydınlatıldı. Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Antalya'da 19 Ekim tarihinde buyana kayıp olan 20 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni Mervenur Polat'ın 4,5 ay sonra cansız bedeni bulundu. Katil zanlıları Antalya Cinayet Masası şube ekipleri tarafından göz altına alındı . 3 gün süren sorgu sonunda C.A Mervenur Polat'ı iple boğarak öldürdüğünü ardından evde 3 gün beklettikten sonra folyoyla sarıp , kurye ile birlikte babasının evine gönderdiğini , kuryenin içinde Mervenur'un cesedinin de bulunduğu folyo sarılı taşıdığı cesedi apartmanın çatı katına çıkararak dama bıraktığını anlattı . Cinayetle ilgili detaylar savcılık sonunda kesinleşecek. Apartman sakinlerinin söylediklerine göre , hiçbir koku dahi almadıklarını , Müge Anlı'yı izlediklerini fakat böyle bir şeyin oturdukları apartmanda olduğunu tahmin bile edemediklerini dile getirdiler.  Katil zanlıların sağlık kontrolleri ve covid-19 testi yapıldıktan sonra adliyeye götürüldü. 
MERVENUR POLAT CİNAYETİ HAKKINDA SON DAKİKA

ATV ekranlarında yayımlanan ve gündeme bomba gibi düşen olayların anlatıldığı ' Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir olay aydınlatıldı.

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten sonra bir daha haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu.

Antalya'da 19 Ekim tarihinde buyana kayıp olan 20 yaşındaki Acil Tıp Teknisyeni Mervenur Polat'ın 4,5 ay sonra cansız bedeni bulundu.

Katil zanlıları Antalya Cinayet Masası şube ekipleri tarafından göz altına alındı . 3 gün süren sorgu sonunda C.A Mervenur Polat'ı iple boğarak öldürdüğünü ardından evde 3 gün beklettikten sonra folyoyla sarıp , kurye ile birlikte babasının evine gönderdiğini , kuryenin içinde Mervenur'un cesedinin de bulunduğu folyo sarılı taşıdığı cesedi apartmanın çatı katına çıkararak dama bıraktığını anlattı . Cinayetle ilgili detaylar savcılık sonunda kesinleşecek. Apartman sakinlerinin söylediklerine göre , hiçbir koku dahi almadıklarını , Müge Anlı'yı izlediklerini fakat böyle bir şeyin oturdukları apartmanda olduğunu tahmin bile edemediklerini dile getirdiler. 

Katil zanlıların sağlık kontrolleri ve covid-19 testi yapıldıktan sonra adliyeye götürüldü. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.