lösev

Mersin Limanı’nda 7 kadın puantör göreve başladı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 13:36, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:47 3218+ kez okundu.
 

Mersin Limanı’nda 7 kadın puantör göreve başladı

Mersin Limanı’nda 7 kadın puantör göreve başladı

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği’nde 7 kadın puantörün daha göreve başladığı bildirildi.Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’den (MIP) yapılan açıklamada, şirketin, uzun vadeli stratejileri ile sadece operasyonel değil çevresel ve toplumsal kalkınmayı da destekleyecek çalışmalarıyla örnek olmaya devam ettiği kaydedildi. Bu kapsamda, sektörün ve şehrin ekonomik büyümesine paralel artan iş gücü ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan MIP’in, kadın istihdamını da desteklemeye özen gösterdiği ifade edildi.Açıklamada, dünya genelinde yüzde 2 olan denizcilik sektöründeki kadın istihdam oranını yüzde 5’lere taşımayı başaran MIP’in, kadın vinç operatörlerinden sonra 7 kadının puantör göreviyle iş gücüne katılmasını sağladığı bildirildi.
Mersin Limanı’nda 7 kadın puantör göreve başladı
Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği’nde 7 kadın puantörün daha göreve başladığı bildirildi.
Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’den (MIP) yapılan açıklamada, şirketin, uzun vadeli stratejileri ile sadece operasyonel değil çevresel ve toplumsal kalkınmayı da destekleyecek çalışmalarıyla örnek olmaya devam ettiği kaydedildi. Bu kapsamda, sektörün ve şehrin ekonomik büyümesine paralel artan iş gücü ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan MIP’in, kadın istihdamını da desteklemeye özen gösterdiği ifade edildi.
Açıklamada, dünya genelinde yüzde 2 olan denizcilik sektöründeki kadın istihdam oranını yüzde 5’lere taşımayı başaran MIP’in, kadın vinç operatörlerinden sonra 7 kadının puantör göreviyle iş gücüne katılmasını sağladığı bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.