lösev

Mersin’de ’Öğretmen Akademisi’ başlıyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 20:30, Güncelleme: 08.03.2022 - 14:20 3821+ kez okundu.
 

Mersin’de ’Öğretmen Akademisi’ başlıyor

Mersin’de ’Öğretmen Akademisi’ başlıyor

Mersin’de eğitim alanında faaliyetlerini sürdüren Oyun Koleji Anaokulu, ’Öğretmen Akademisi’ ile hem öğretmen yetiştiriyor hem de sertifika veriyor.7-28 Mart tarihleri arasında öğretmen akademisi başvurularını alan kurum, 2 Nisan tarihinde ise Öğretmen Akademisi seminerini gerçekleştirecek. Bu seminerle birlikte öğretmen adayları hem sertifika alacak hem de eğitim kurumunda çalışma imkanı bulacak.Öğretmen kadrosunu titizlikle seçtiklerini belirten Oyun Koleji Anaokulu Kurucularından Ufuk Akbıyık, "’Öğretmen Akademisi’ ile bir ilki gerçekleştiriyoruz. Öğretmen adaylarımızı bir araya getirerek hem onların eğitimlerine katkı sağlamayı hem de bünyemizde öğretmenlik yapabilecek öğretmen adaylarını tespit edeceğiz. Öğretmen Akademisine katılan adaylarımıza sertifika vererek onların motivasyonlarını üst seviyelere çıkartacağız. Böylece öğretmen kadromuzu daha da güçlü hale getireceğiz" dedi.
Mersin’de ’Öğretmen Akademisi’ başlıyor
Mersin’de eğitim alanında faaliyetlerini sürdüren Oyun Koleji Anaokulu, ’Öğretmen Akademisi’ ile hem öğretmen yetiştiriyor hem de sertifika veriyor.
7-28 Mart tarihleri arasında öğretmen akademisi başvurularını alan kurum, 2 Nisan tarihinde ise Öğretmen Akademisi seminerini gerçekleştirecek. Bu seminerle birlikte öğretmen adayları hem sertifika alacak hem de eğitim kurumunda çalışma imkanı bulacak.
Öğretmen kadrosunu titizlikle seçtiklerini belirten Oyun Koleji Anaokulu Kurucularından Ufuk Akbıyık, "’Öğretmen Akademisi’ ile bir ilki gerçekleştiriyoruz. Öğretmen adaylarımızı bir araya getirerek hem onların eğitimlerine katkı sağlamayı hem de bünyemizde öğretmenlik yapabilecek öğretmen adaylarını tespit edeceğiz. Öğretmen Akademisine katılan adaylarımıza sertifika vererek onların motivasyonlarını üst seviyelere çıkartacağız. Böylece öğretmen kadromuzu daha da güçlü hale getireceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.