lösev

Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Vali Su’yu ziyaret etti

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2022 - 12:57, Güncelleme: 26.03.2022 - 10:06 2879+ kez okundu.
 

Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Vali Su’yu ziyaret etti

Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Vali Su’yu ziyaret etti

Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu.Bir dizi temasta bulunmak üzere Mersin’e gelen Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Valilik makamında Vali Ali İhsan Su ile buluştu. Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Hai, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Su ile bir süre görüştü.Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkürlerini ileten Büyükelçi Don Son Hai, ülkesinin Türkiye ile olan ilişkilerinin gelişerek daha da artacağına olan inancını ifade etti.Vali Su ise Büyükelçi Hai’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin ülkeler arası ilişkilerin daha da gelişmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Vali Su’yu ziyaret etti
Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ederek, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi çerçevesinde görüş alışverişinde bulundu.
Bir dizi temasta bulunmak üzere Mersin’e gelen Vietnam’ın Ankara Büyükelçisi Don Son Hai, Valilik makamında Vali Ali İhsan Su ile buluştu. Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Hai, daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Su ile bir süre görüştü.
Gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkürlerini ileten Büyükelçi Don Son Hai, ülkesinin Türkiye ile olan ilişkilerinin gelişerek daha da artacağına olan inancını ifade etti.
Vali Su ise Büyükelçi Hai’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin ülkeler arası ilişkilerin daha da gelişmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.