lösev

Tarsus'ta Oto Kiralamada Üç Önemli Sorun Var

Genel 24.09.2019 - 08:34, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3398+ kez okundu.
 

Tarsus'ta Oto Kiralamada Üç Önemli Sorun Var

Keyf-i Tarsus Oto Kiralama şirketi işletmecisi Gökhan Yırtlaz Tarsus’ta Oto Kiralama sektörünü değerlendirdi. Rent a car şirketi olarak Tarsus bölgesinde başlıca üç sorun olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Gökhan Yırtlaz “Bunlardan birincisi müşterilerimiz kıyaslama yapmayı veya tercih yapmayı pek değerlendiremiyorlar. İkincisi Tarsus’ta oto kiralama firmaları çok fazlasıyla olmayan şeyleri varmış gibi gösteren firmalarımız mevcut. Buna örnek olarak şahıs kaskosuyla veya hiç kaskosu olmadan Rent a car kasko varmış gibi sunan firmalar mevcut. Üçüncü sorun ise alım maliyetleri. Sıfır araçta alım maliyeti onun haricinde kasko ve sigortaların maliyeti bakım maliyetlerinin yüksekliği. Tarsus bölgesinde sektörün ileri gitmemesindeki en başlıca sebepler bunlar.” diyerek sorunları sıraladı. https://www.youtube.com/watch?v=KoI4geusASA&t=4s Belli dönemlerde özel kampanyalar yaptıklarını dile getiren Yırtlaz; “Kampanyalarımız özellikle yaz döneminde daha yoğunlukta oluyor. Çünkü yurt dışından gelen misafirlerimiz daha fazla o dönemlerde. Uzun süre alımlarda en az 7 gün olmak üzere daha fazla indirimlerimiz mevcut. Kış sezonunda aylık olarak kampanyalar düzenliyoruz.” şeklinde konuştu. Yazın bu sezonun çok güzel geçtiğini ifade eden Yırtlaz bu sektöre başladıkları seneden beri aslında en yoğun sezonlarından birini geçirdiklerini söyleyerek araç alımlarının da zorlaştığından dolayı insanların artık araç almak yerine kiralamayı tercih ettiklerine vurgu yaptı. Müşterilerin neden Keyfi Tarsus’u tercih etmeliler sorusuna ise Yırtlaz; “Çünkü biz başladığımızdan beri bu işe araçlarımız her zaman sıfır kilometre bayiden kendi aldığımız araçlarla hizmet veriyoruz. Rent a car kaskosuyla hizmet veriyoruz. Tarsus’ta rent a car kaskosu yapan firmalar bir veya iki tanedir. Araçların bütün bakımları yapılmış durumda yeni sorunsuz araçlar olduğundan dolayı bizi tercih ediyorlar. Esnaflık da önemli bu konuda. Gelen misafirlerimize ilgi alakada bir kusurumuz yok. Aracımızdan kaynaklı bir sıkıntı varsa hemen çözüm üretiyoruz.” şeklinde cevap verdi.
Keyf-i Tarsus Oto Kiralama şirketi işletmecisi Gökhan Yırtlaz Tarsus’ta Oto Kiralama sektörünü değerlendirdi. Rent a car şirketi olarak Tarsus bölgesinde başlıca üç sorun olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Gökhan Yırtlaz
“Bunlardan birincisi müşterilerimiz kıyaslama yapmayı veya tercih yapmayı pek değerlendiremiyorlar. İkincisi Tarsus’ta oto kiralama firmaları çok fazlasıyla olmayan şeyleri varmış gibi gösteren firmalarımız mevcut. Buna örnek olarak şahıs kaskosuyla veya hiç kaskosu olmadan Rent a car kasko varmış gibi sunan firmalar mevcut. Üçüncü sorun ise alım maliyetleri. Sıfır araçta alım maliyeti onun haricinde kasko ve sigortaların maliyeti bakım maliyetlerinin yüksekliği. Tarsus bölgesinde sektörün ileri gitmemesindeki en başlıca sebepler bunlar.” diyerek sorunları sıraladı.
https://www.youtube.com/watch?v=KoI4geusASA&t=4s Belli dönemlerde özel kampanyalar yaptıklarını dile getiren Yırtlaz;
“Kampanyalarımız özellikle yaz döneminde daha yoğunlukta oluyor. Çünkü yurt dışından gelen misafirlerimiz daha fazla o dönemlerde. Uzun süre alımlarda en az 7 gün olmak üzere daha fazla indirimlerimiz mevcut. Kış sezonunda aylık olarak kampanyalar düzenliyoruz.” şeklinde konuştu.
Yazın bu sezonun çok güzel geçtiğini ifade eden Yırtlaz bu sektöre başladıkları seneden beri aslında en yoğun sezonlarından birini geçirdiklerini söyleyerek araç alımlarının da zorlaştığından dolayı insanların artık araç almak yerine kiralamayı tercih ettiklerine vurgu yaptı. Müşterilerin neden Keyfi Tarsus’u tercih etmeliler sorusuna ise Yırtlaz;
“Çünkü biz başladığımızdan beri bu işe araçlarımız her zaman sıfır kilometre bayiden kendi aldığımız araçlarla hizmet veriyoruz. Rent a car kaskosuyla hizmet veriyoruz. Tarsus’ta rent a car kaskosu yapan firmalar bir veya iki tanedir. Araçların bütün bakımları yapılmış durumda yeni sorunsuz araçlar olduğundan dolayı bizi tercih ediyorlar. Esnaflık da önemli bu konuda. Gelen misafirlerimize ilgi alakada bir kusurumuz yok. Aracımızdan kaynaklı bir sıkıntı varsa hemen çözüm üretiyoruz.” şeklinde cevap verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.