lösev

23 Şubat Pazar Mersin Hava Durumu

Genel 22.02.2020 - 10:43, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 4045+ kez okundu.
 

23 Şubat Pazar Mersin Hava Durumu

Genel Durum:  Marmara (Edirne çevreleri hariç), İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. [caption id="attachment_19436" align="aligncenter" width="1000"] 23 şubat pazar mersin hava durumu[/caption] Hava Sıcaklığı: Önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Durum: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege'de kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Akdeniz : Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Denizlerimizde Durum : Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Genel Durum:  Marmara (Edirne çevreleri hariç), İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. [caption id="attachment_19436" align="aligncenter" width="1000"]23 şubat pazar mersin hava durumu 23 şubat pazar mersin hava durumu[/caption] Hava Sıcaklığı: Önemli bir değişiklik olmayacağı mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Durum: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege'de kuvvetli yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Akdeniz : Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Denizlerimizde Durum : Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz’de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa); Doğu Akdeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan öğle saatlerinde güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.