lösev

Adıyaman Jandarması, hapis kararı bulunan terör örgütü mensubunu yakaladı

06.12.2023 - 12:44, Güncelleme: 06.12.2023 - 12:44 502+ kez okundu.
 

Adıyaman Jandarması, hapis kararı bulunan terör örgütü mensubunu yakaladı

Adıyaman'da hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan terör örgütü üyesi jandarmanın titiz takibiyle yakalandı.ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında yakalama kararı bulunan B.A. isimli şahıs gözaltına alındı. Yapılan sorgusunda şahsın “Silahlı Terör Örgütü Üyeliği(PKK/KCK)” suçundan arandığı ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Adıyaman'da hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan terör örgütü üyesi jandarmanın titiz takibiyle yakalandı.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda, hakkında yakalama kararı bulunan B.A. isimli şahıs gözaltına alındı.

Yapılan sorgusunda şahsın “Silahlı Terör Örgütü Üyeliği(PKK/KCK)” suçundan arandığı ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı halkımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.