lösev

Adıyaman’da tabanca ve esrar ele geçirildi

Mersin 21.09.2023 - 09:56, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:56 9742+ kez okundu.
 

Adıyaman’da tabanca ve esrar ele geçirildi

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalarda, bir şahsın yasa dışı kenevir ektiği tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendiADIYAMAN (İGFA)  - Alınan bilgiye göre Adıyaman'da düzenlenen operasyonda “1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 42 adet mermi ile 150 gram kubar esrar’’ ele geçiridi. Gözaltınan alınan şahıs sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalarda, bir şahsın yasa dışı kenevir ektiği tespit edilmesi üzerine operasyon düzenlendi

ADIYAMAN (İGFA)  - Alınan bilgiye göre Adıyaman'da düzenlenen operasyonda “1 adet kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 42 adet mermi ile 150 gram kubar esrar’’ ele geçiridi.

Gözaltınan alınan şahıs sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına sevk edilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.