lösev

AK Parti Balıkesir'de il başkanını arıyor

14.09.2023 - 09:05, Güncelleme: 14.09.2023 - 09:05 967+ kez okundu.
 

AK Parti Balıkesir'de il başkanını arıyor

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran'ın sağlık nedenlerini öne sürerek istifasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı.BALIKESİR (İGFA) - AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı temayül yoklaması, Bölge Koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin'in koordinesinde gerçekleştirildi. Oylamada, Belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulları, kadın ve gençlik kolları ile meclis üyeleri, İl Başkanı olarak görmek istedikleri isimler için oy kullandı. Parti üyeleri kendilerine teslim edilen mühürlü boş kağıtlara görmek istedikleri başkan adayının ismini yazarak sandığa attı. Temayül yoklamasından çıkan isimler AK Parti Genel Merkezi'ne bildirilecek. Partililerin en çok tercih ettiği isimler, Genel Merkez'e çağrılarak mülakata alınacak. Son kararı AK Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek ve yeni il başkanını açıklayacak. İl başkan adaylığı için Yusuf Hocaoğlu, Abdullah Altıntaş, Mehmet Birol Şahin, Cüneyt Ermişler, Ömer Telligöz, Mesut Eray, Ayhan Atahan, Mehmet Aydemir, Mustafa Çanakçı, Fatih Güngör, Vahdettin Çiftçi, Cüneyit Kaba'nın adı geçiyor.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran'ın sağlık nedenlerini öne sürerek istifasının ardından yeni il başkanının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı.

BALIKESİR (İGFA) - AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı temayül yoklaması, Bölge Koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin'in koordinesinde gerçekleştirildi.

Oylamada, Belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulları, kadın ve gençlik kolları ile meclis üyeleri, İl Başkanı olarak görmek istedikleri isimler için oy kullandı. Parti üyeleri kendilerine teslim edilen mühürlü boş kağıtlara görmek istedikleri başkan adayının ismini yazarak sandığa attı.

Temayül yoklamasından çıkan isimler AK Parti Genel Merkezi'ne bildirilecek. Partililerin en çok tercih ettiği isimler, Genel Merkez'e çağrılarak mülakata alınacak. Son kararı AK Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek ve yeni il başkanını açıklayacak.

İl başkan adaylığı için Yusuf Hocaoğlu, Abdullah Altıntaş, Mehmet Birol Şahin, Cüneyt Ermişler, Ömer Telligöz, Mesut Eray, Ayhan Atahan, Mehmet Aydemir, Mustafa Çanakçı, Fatih Güngör, Vahdettin Çiftçi, Cüneyit Kaba'nın adı geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.