lösev

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN CUMHUR İÇİN SAHALARDA

Genel 15.01.2024 - 08:54, Güncelleme: 15.01.2024 - 08:54 24066+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI MURAT FİDAN CUMHUR İÇİN SAHALARDA

İLK GÜNKÜ AŞKLA TARSUS DİYEREK ÇALIŞIYOR

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Cumhur İttifakı İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor Tarsus İlçesine Bağlı FatSultan Mehmet Bulvarın'da Vatandaşar'a Hem Tatlı Ismarladı Hemde Cumhur İçin Oy İstedi. '' 28 Kasım 2023 '' Tarihin'de Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıklayan Murat Fidan Yaklaşık 1 (Aydır) Kapı Kapı Geziyor Tarsus'un Tüm Mahallerini Durmadan,Yorulmadan İlk Günkü Aşkla Tarsus Diyerek Gezmeye Gayret Gösteriyor Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat İçin Kapılar'dan Mutlu Ayrılıyor İkna Kabiliyeti Yüksek Olan Fidan Vatandaşlar Tarafından Çok Yoğun Bir İlgi İle Karşılanıyor. Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Şu Konuşmaları Dikkat Çekti '' İnşallah Tarsus 31 Mart 2024 Akşamın'da Kararımız NET Diyerek Cumhur İttifakımızın Sembolü Olan 3 Hilal'i Ve Ak Parti Bayrağını Hizmet İçin Tarsus Belediyemiz'in Göklerine Dikeceğiz Tarsus'a Mahmut Tat İle Şefaf,Temiz Ve Kaliteli Bir Hizmet Sağlayacağız Dedi.   TARSUS İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DİYORUZ 
İLK GÜNKÜ AŞKLA TARSUS DİYEREK ÇALIŞIYOR

Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ve İlkyardım Eğitici Eğitmeni Murat Fidan Cumhur İttifakı İçin Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor Tarsus İlçesine Bağlı FatSultan Mehmet Bulvarın'da Vatandaşar'a Hem Tatlı Ismarladı Hemde Cumhur İçin Oy İstedi.

'' 28 Kasım 2023 '' Tarihin'de Ak Parti Tarsus Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını Açıklayan Murat Fidan Yaklaşık 1 (Aydır) Kapı Kapı Geziyor Tarsus'un Tüm Mahallerini Durmadan,Yorulmadan İlk Günkü Aşkla Tarsus Diyerek Gezmeye Gayret Gösteriyor Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat İçin Kapılar'dan Mutlu Ayrılıyor İkna Kabiliyeti Yüksek Olan Fidan Vatandaşlar Tarafından Çok Yoğun Bir İlgi İle Karşılanıyor. Meclis Üyesi Aday Adayı Murat Fidan Şu Konuşmaları Dikkat Çekti '' İnşallah Tarsus 31 Mart 2024 Akşamın'da Kararımız NET Diyerek Cumhur İttifakımızın Sembolü Olan 3 Hilal'i Ve Ak Parti Bayrağını Hizmet İçin Tarsus Belediyemiz'in Göklerine Dikeceğiz Tarsus'a Mahmut Tat İle Şefaf,Temiz Ve Kaliteli Bir Hizmet Sağlayacağız Dedi.

 

TARSUS İÇİN CUMHUR İTTİFAKI DİYORUZ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.