lösev

Akdeniz Belediyesi Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Magazin 14.02.2020 - 08:28, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2905+ kez okundu.
 

Akdeniz Belediyesi Yol Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi vatandaşların daha temiz ve ferah bir kent yaşamı sürmeleri için son hızla çalışmaya devam ediyor. [caption id="attachment_18963" align="aligncenter" width="1000"] Akdeniz Belediyesi Yol Çalışması(Mersin Blok Haber)[/caption] Fen İşleri ekiplerinin yol açma, kaldırım yenileme, bordür ve ortak kullanım taziye evleri yapımı gibi çalışmalarına ara vermeden devam eden Akdeniz Belediyesi, vatandaşların yapılan hizmetler için memnun kaldığını da belitti. “Akdeniz’de yaşamı değiştiren, vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek” diyen Başkan Gültak; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, belediyecilik hizmetlerinden yıllarca mahrum bırakılan bölgelerimize yönelik ciddi bir plan ve programlama yapıldı. Bu kapsamda, eksikliği görülen hizmetleri sunmak için ekiplerimiz mahallelerde yoğun bir çalışma temposu başlattı. Akdeniz’i değiştirip güzelleştiren, insanlarımızın yaşamanı kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde sürecek” şeklinde konuştu.  
Akdeniz Belediyesi vatandaşların daha temiz ve ferah bir kent yaşamı sürmeleri için son hızla çalışmaya devam ediyor. [caption id="attachment_18963" align="aligncenter" width="1000"]Akdeniz Belediyesi Yol Çalışması(Mersin Blok Haber) Akdeniz Belediyesi Yol Çalışması(Mersin Blok Haber)[/caption] Fen İşleri ekiplerinin yol açma, kaldırım yenileme, bordür ve ortak kullanım taziye evleri yapımı gibi çalışmalarına ara vermeden devam eden Akdeniz Belediyesi, vatandaşların yapılan hizmetler için memnun kaldığını da belitti. “Akdeniz’de yaşamı değiştiren, vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz devam edecek” diyen Başkan Gültak; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından, belediyecilik hizmetlerinden yıllarca mahrum bırakılan bölgelerimize yönelik ciddi bir plan ve programlama yapıldı. Bu kapsamda, eksikliği görülen hizmetleri sunmak için ekiplerimiz mahallelerde yoğun bir çalışma temposu başlattı. Akdeniz’i değiştirip güzelleştiren, insanlarımızın yaşamanı kolaylaştıran hizmetlerimiz kesintisiz bir şekilde sürecek” şeklinde konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.