lösev

AK Parti Enez İlçe Seçim Bürosu açıldı

05.03.2024 - 13:02, Güncelleme: 05.03.2024 - 13:02 710+ kez okundu.
 

AK Parti Enez İlçe Seçim Bürosu açıldı

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Enez seçim bürosunun açılışı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Bostancı ve İlçe Başkanı Eyüp Soydemir partilileri ile birlikte bir araya geldi. Bostancı ve Soydemir, açılış öncesi yaptıkları konuşmalardai açılışa katılanlara teşekkür etti. Seçim bürosunun açılışının ardından katılanlara ızgaralar yakılarak tavuk kanat ikramında bulunuldu.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi AK Parti Enez seçim bürosunun açılışı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Bostancı ve İlçe Başkanı Eyüp Soydemir partilileri ile birlikte bir araya geldi.

Bostancı ve Soydemir, açılış öncesi yaptıkları konuşmalardai açılışa katılanlara teşekkür etti.

Seçim bürosunun açılışının ardından katılanlara ızgaralar yakılarak tavuk kanat ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.