lösev

Ali Boltaç’tan Yeni Yıl Mesajı

Genel 31.12.2019 - 08:06, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2852+ kez okundu.
 

Ali Boltaç’tan Yeni Yıl Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, yayınladığı mesajla tüm vatandaşların yeni yıllarını tebrik etti. Ali Boltaç, “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, yeni bir yılın gelmesinin de mutluluğunu taşıyoruz. Geride kalan 2019 yılında hem dünyada, hem ülkemizde, hem de Mersin ve Tarsus’ta önemli gelişmeler yaşandı. Vatandaşlarımızla bütünleşerek; bir olmanın, birlikte olmanın tüm zorlukları ortadan kaldıracağını kanıtlayarak, başarının geleceğinin en güzel örneğini gösterip hizmet yolculuğumuza başladık. Yürüdüğümüz bu kutsal yolda umutla karşılayacağımız 2020 yılında da, ayırmadan, ayırt etmeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız” dedi. Her yeni başlangıcın, insan ve toplum hayatı açısında önemli olduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “2020 yılının da ailemiz, yaşadığımız kent ve ülkemiz açısından yepyeni başlangıçlara vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik eder, sağlık dolu, mutlu yarınlar temenni ederim” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, yayınladığı mesajla tüm vatandaşların yeni yıllarını tebrik etti. Ali Boltaç,
“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bırakmanın hüznünü yaşarken, yeni bir yılın gelmesinin de mutluluğunu taşıyoruz. Geride kalan 2019 yılında hem dünyada, hem ülkemizde, hem de Mersin ve Tarsus’ta önemli gelişmeler yaşandı. Vatandaşlarımızla bütünleşerek; bir olmanın, birlikte olmanın tüm zorlukları ortadan kaldıracağını kanıtlayarak, başarının geleceğinin en güzel örneğini gösterip hizmet yolculuğumuza başladık. Yürüdüğümüz bu kutsal yolda umutla karşılayacağımız 2020 yılında da, ayırmadan, ayırt etmeden vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olacağız” dedi.
Her yeni başlangıcın, insan ve toplum hayatı açısında önemli olduğuna dikkati çeken Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç,
“2020 yılının da ailemiz, yaşadığımız kent ve ülkemiz açısından yepyeni başlangıçlara vesile olmasını diler, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik eder, sağlık dolu, mutlu yarınlar temenni ederim” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.