lösev

Anadolu Efes, Yeni Sezon Öncesinde Kamera Karşısına Geçti

Spor 19.09.2023 - 02:58, Güncelleme: 19.09.2023 - 09:41 3682+ kez okundu.
 

Anadolu Efes, Yeni Sezon Öncesinde Kamera Karşısına Geçti

Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluk kazanan tek Türk takımı

Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluk kazanan tek Türk takımı ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023 – 2024 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü gerçekleştirdi. EuroLeague ve Anadolu Efes Spor Kulübü paydaşlarının katıldığı Medya Günü’nde yeni sezon fotoğrafları ve medya içeriklerinin çekimleri yapıldı.  Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen EuroLeague Medya Günü etkinliğine, Anadolu Efes'in teknik kadrosu ve oyuncuları katıldı. Yeni sezon kadrosuyla, yeni formaların tanıtıldığı organizasyonda takımın fotoğrafları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kurgusal fotoğrafın Türkiye'deki üstadı Mehmet Turgut tarafından çekildi. Anadolu Efes'in yeni sezonda genç bir oyuncu grubuna sahip olmasından ilham alan Mehmet Turgut, özel bir konsept geliştirerek daha dinamik ve yapay zekaya uygun fotoğraflar çektiğini belirtti. Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde oluşturulan 28 sette toplamda 35.000 karenin üzerinde fotoğraf ve video çekimi yapıldı. Kulüp partnerlerinin de özel çekimler yaptığı organizasyonda görüşlerini belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Erdem Can ve oyuncular, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve mücadele edecekleri her kulvarda şampiyonluğu hedeflediklerini söylediler. Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023-2024 sezonundaki ilk resmi maçında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 30 Eylül Cumartesi günü Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşırken, Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk maçında ise 5 Ekim Perşembe akşamı FC Barcelona'ya konuk olacak. Başarılı oyun kurucu Shane Larkin’in takım kaptanı olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü’nde, 2023-2024 sezonu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:   0 – Shane Larkin (Kaptan) 1 – Rodrigue Beaubois (İkinci Kaptan) 3 – Berkay Dönmez 6 – Elijah Bryant 8 – Salih Altuntaş 9 – Melih Tunca 11 – Erten Gazi 12 – Will Clyburn 13 – Darius Thompson 17 – Mehmet Efe Demirel 18 – Doğuş Özdemiroğlu 19 – Burak Can Yıldızlı 21 – Tibor Pleiss 23 – Justus Hollatz 24 – Ercan Osmani 33 – Erkan Yılmaz 35 – Derek Willis 41 – Ante Zizic 88 – Tyrique Jones Başantrenör: Erdem Can Yardımcı Antrenörler: Ümit Temoçin, Tomislav Mijatovic, Serhan Aydanarığ, Serhat Güneş, Uğur Güler.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluk kazanan tek Türk takımı

Turkish Airlines EuroLeague’de iki şampiyonluk kazanan tek Türk takımı ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023 – 2024 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü gerçekleştirdi. EuroLeague ve Anadolu Efes Spor Kulübü paydaşlarının katıldığı Medya Günü’nde yeni sezon fotoğrafları ve medya içeriklerinin çekimleri yapıldı.

  Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilen EuroLeague Medya Günü etkinliğine, Anadolu Efes'in teknik kadrosu ve oyuncuları katıldı.

Yeni sezon kadrosuyla, yeni formaların tanıtıldığı organizasyonda takımın fotoğrafları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kurgusal fotoğrafın Türkiye'deki üstadı Mehmet Turgut tarafından çekildi. Anadolu Efes'in yeni sezonda genç bir oyuncu grubuna sahip olmasından ilham alan Mehmet Turgut, özel bir konsept geliştirerek daha dinamik ve yapay zekaya uygun fotoğraflar çektiğini belirtti.

Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri’nde oluşturulan 28 sette toplamda 35.000 karenin üzerinde fotoğraf ve video çekimi yapıldı.

Kulüp partnerlerinin de özel çekimler yaptığı organizasyonda görüşlerini belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Erdem Can ve oyuncular, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve mücadele edecekleri her kulvarda şampiyonluğu hedeflediklerini söylediler.

Anadolu Efes Spor Kulübü, 2023-2024 sezonundaki ilk resmi maçında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 30 Eylül Cumartesi günü Onvo Büyükçekmece Basketbol ile karşılaşırken, Turkish Airlines EuroLeague’deki ilk maçında ise 5 Ekim Perşembe akşamı FC Barcelona'ya konuk olacak.

Başarılı oyun kurucu Shane Larkin’in takım kaptanı olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü’nde, 2023-2024 sezonu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

 

0 – Shane Larkin (Kaptan)

1 – Rodrigue Beaubois (İkinci Kaptan)

3 – Berkay Dönmez

6 – Elijah Bryant

8 – Salih Altuntaş

9 – Melih Tunca

11 – Erten Gazi

12 – Will Clyburn

13 – Darius Thompson

17 – Mehmet Efe Demirel

18 – Doğuş Özdemiroğlu

19 – Burak Can Yıldızlı

21 – Tibor Pleiss

23 – Justus Hollatz

24 – Ercan Osmani

33 – Erkan Yılmaz

35 – Derek Willis

41 – Ante Zizic

88 – Tyrique Jones

Başantrenör: Erdem Can

Yardımcı Antrenörler: Ümit Temoçin, Tomislav Mijatovic, Serhan Aydanarığ, Serhat Güneş, Uğur Güler.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.