lösev

Anadolu efsanesi 1 senedir galibiyeti unuttu

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 31.01.2021 - 12:38, Güncelleme: 31.01.2021 - 12:38 4243+ kez okundu.
 

Anadolu efsanesi 1 senedir galibiyeti unuttu

Eskişehirspor yaklaşık 1 senede oynadığı 32 maçta galibiyet yüzü göremedi.Anadolu efsanesi olarak bilinen Eskişehirspor, zor günlerin üstesinden bir türlü gelemiyor. Transfer yasağı olmasından dolayı alt yapıdaki oyuncularıyla maçlara çıkan takım, TFF 1. Ligde 8 Şubat 2020 tarihinde evinde Altınordu’yu 3-0’lık skorla mağlup etmişti. Bunun sonrasında çıktığı 32 resmi karşılaşmadan 23’ünde yenilen kırmızı siyahlı ekip, 9’unda ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Yönetimin transfer yasağını açma çabalarının sonuçsuz kalması sonrasında şehrin tüm ümidi kesildi. Bunun yanı sıra çok sayıda oyuncu da başka takımlara transfer oldu.TFF 1. Lig’de kalma umutlarını her geçen gün yitiren takımın taraftarı da öncelerde yapmış olduğu bir çok projelerle takımı ayakta tutmaya çalışmıştı.
Eskişehirspor yaklaşık 1 senede oynadığı 32 maçta galibiyet yüzü göremedi.
Anadolu efsanesi olarak bilinen Eskişehirspor, zor günlerin üstesinden bir türlü gelemiyor. Transfer yasağı olmasından dolayı alt yapıdaki oyuncularıyla maçlara çıkan takım, TFF 1. Ligde 8 Şubat 2020 tarihinde evinde Altınordu’yu 3-0’lık skorla mağlup etmişti. Bunun sonrasında çıktığı 32 resmi karşılaşmadan 23’ünde yenilen kırmızı siyahlı ekip, 9’unda ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Yönetimin transfer yasağını açma çabalarının sonuçsuz kalması sonrasında şehrin tüm ümidi kesildi. Bunun yanı sıra çok sayıda oyuncu da başka takımlara transfer oldu.
TFF 1. Lig’de kalma umutlarını her geçen gün yitiren takımın taraftarı da öncelerde yapmış olduğu bir çok projelerle takımı ayakta tutmaya çalışmıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.