lösev

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın Yeni Yıl Mesajı

Genel 27.12.2019 - 14:39, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3079+ kez okundu.
 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın Yeni Yıl Mesajı

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Yeni Yılı yayımladığı mesajla kutladı. başkan Kılınç mesajında şu ifadelere yer verdi; "Yeni yılın Anamur’a , vatandaşlara Belediye bütünlüğü ve işbirliği içerisinde layık olduğu en güzel seviyeye ulaştırmak istiyoruz , Anamur halkını en kalpten duygularla selamladığını söyleyen Başkan Kılınç; 2020 yılının acıların paylaşılarak azaldığı sevinçlerin ise paylaşılarak çoğaldığı barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Kutlu Ceddimiz gibi bizimde merkezimizde insan vardır. Hedeflerimiz dar ve kısa menzilli değil, büyüktür. Türk Milletine, Türk yurduna sahip çıkmak her vatansever Türk evladının görevidir. Milletimiz ne bölücülere pirim verir, nede istikrarımızı, bekamızı, bozmaya çalışanlara fırsat verir. Bizim yönetim anlayışımızda adalet, hakkaniyet, şefkat, hoşgörü ve vicdanlı olmak vardır. Türk milletinin tüm fertlerini ötekileştirme olmadan sevmek, bizim milliyetçilik anlayışımızın bir ifadesidir. “ Ne Mutlu Türküm diyene” demek suretiyle, Türklere yeniden Milli bir ruh, onur ve kişilik kazandıran Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümeye devam edeceğiz. Her yeni yılın, doğan yeni bir umut olduğu inancıyla, bize yüreğini açan, sevgisini esirgemeyen hemşehrilerimize karşılık olarak, yoğun bir hizmet vereceğimizi bir kere daha ifade ediyorum. Anamur sevdasını, ümidini yeni yılda diri tutarak karamsarlığa kapılmadan, kardeşlik hukukuna azami dikkat ederek, Anamur’u çağdaş kentler düzeyine getirmek azim ve kararlılığındayız. Bu duygularla başta doğu Türkistan olmak üzere bütün Türk dünyasının hasret ve acıların sona erdiği, hürriyet ve adaletin hâkim olduğu onurlu, başı dik, karnı tok yaşadığı bir Türkiye diliyorum. Yeni Yılın tüm Anamur halkına sağlık, başarı, mutluluk getirmesini dilerken, Yüce Allah, ülkemizin dirlik, düzen ve birliğini daim kılsın.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Yeni Yılı yayımladığı mesajla kutladı. başkan Kılınç mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Yeni yılın Anamur’a , vatandaşlara Belediye bütünlüğü ve işbirliği içerisinde layık olduğu en güzel seviyeye ulaştırmak istiyoruz , Anamur halkını en kalpten duygularla selamladığını söyleyen Başkan Kılınç; 2020 yılının acıların paylaşılarak azaldığı sevinçlerin ise paylaşılarak çoğaldığı barışın ve hoşgörünün hakim olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Kutlu Ceddimiz gibi bizimde merkezimizde insan vardır. Hedeflerimiz dar ve kısa menzilli değil, büyüktür. Türk Milletine, Türk yurduna sahip çıkmak her vatansever Türk evladının görevidir. Milletimiz ne bölücülere pirim verir, nede istikrarımızı, bekamızı, bozmaya çalışanlara fırsat verir. Bizim yönetim anlayışımızda adalet, hakkaniyet, şefkat, hoşgörü ve vicdanlı olmak vardır. Türk milletinin tüm fertlerini ötekileştirme olmadan sevmek, bizim milliyetçilik anlayışımızın bir ifadesidir. “ Ne Mutlu Türküm diyene” demek suretiyle, Türklere yeniden Milli bir ruh, onur ve kişilik kazandıran Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürümeye devam edeceğiz. Her yeni yılın, doğan yeni bir umut olduğu inancıyla, bize yüreğini açan, sevgisini esirgemeyen hemşehrilerimize karşılık olarak, yoğun bir hizmet vereceğimizi bir kere daha ifade ediyorum. Anamur sevdasını, ümidini yeni yılda diri tutarak karamsarlığa kapılmadan, kardeşlik hukukuna azami dikkat ederek, Anamur’u çağdaş kentler düzeyine getirmek azim ve kararlılığındayız. Bu duygularla başta doğu Türkistan olmak üzere bütün Türk dünyasının hasret ve acıların sona erdiği, hürriyet ve adaletin hâkim olduğu onurlu, başı dik, karnı tok yaşadığı bir Türkiye diliyorum. Yeni Yılın tüm Anamur halkına sağlık, başarı, mutluluk getirmesini dilerken, Yüce Allah, ülkemizin dirlik, düzen ve birliğini daim kılsın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.