lösev

Anamur Belediye Başkanı Kılınç, 10 Aylık Süreci Değerlendirdi

Genel 23.01.2020 - 05:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3045+ kez okundu.
 

Anamur Belediye Başkanı Kılınç, 10 Aylık Süreci Değerlendirdi

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ekibi ile birlikte Bozdoğan Mahallesi’nde 10 aylık süreçte gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Bozdoğan Mahalle Muhtarı’nın davetlisi olarak Bozdoğan Mahalle Konağında gerçekleştirilen toplantıya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin ve Birim Müdürleri katıldı. Mahalle Muhtarının açılış konuşması ve Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda söz alan Başkan Kılınç, 3 Nisan 2019 tarihinde mazbata alarak göreve başladıklarını hatırlatarak, yaklaşık 10 aylık süreçte Anamur Belediyesi envanterine 20 araç daha ekleyerek belediye çalışmalarına sürat kazandırdıklarını ifade etti. Vatandaş taleplerinin yüzde sekseninin yol sorunu olduğunu belirten Başkan Kılınç ; ‘’Biliyorsunuz göreve geldiğimizde beton asfalt çalışmasını Bozdoğan Mahallemizden başlatmıştık. 1 kilometre beton asfaltın bize maliyeti 250.000 TL idi. Kurulumunu yaptığımız, ekipmanını satın aldığımız ve yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz asfalt şantiyesi ile biz 1 kilometre asfaltın maliyetini 50.000 TL’ye düşüreceğiz ve 5 yıllık süre içerisinde vatandaşlarımızın seralarının yolları dahil Anamur’da asfaltsız yol bırakmayacağız’’ dedi. Mahalle toplantılarının devam edeceğine değinen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı Belediyecilik anlayışını ilke edindiklerini, 56 mahallenin her birinde vatandaşla buluşarak insanları dinleyeceklerini ve yatırım ile hizmet planlamalarını vatandaşın talepleri doğrultusunda oluşturacaklarını belirtti.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ekibi ile birlikte Bozdoğan Mahallesi’nde 10 aylık süreçte gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Bozdoğan Mahalle Muhtarı’nın davetlisi olarak Bozdoğan Mahalle Konağında gerçekleştirilen toplantıya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin ve Birim Müdürleri katıldı. Mahalle Muhtarının açılış konuşması ve Kuran-ı Kerim okunması ile başlayan toplantıda söz alan Başkan Kılınç, 3 Nisan 2019 tarihinde mazbata alarak göreve başladıklarını hatırlatarak, yaklaşık 10 aylık süreçte Anamur Belediyesi envanterine 20 araç daha ekleyerek belediye çalışmalarına sürat kazandırdıklarını ifade etti. Vatandaş taleplerinin yüzde sekseninin yol sorunu olduğunu belirten Başkan Kılınç ;
‘’Biliyorsunuz göreve geldiğimizde beton asfalt çalışmasını Bozdoğan Mahallemizden başlatmıştık. 1 kilometre beton asfaltın bize maliyeti 250.000 TL idi. Kurulumunu yaptığımız, ekipmanını satın aldığımız ve yakın zamanda faaliyete geçireceğimiz asfalt şantiyesi ile biz 1 kilometre asfaltın maliyetini 50.000 TL’ye düşüreceğiz ve 5 yıllık süre içerisinde vatandaşlarımızın seralarının yolları dahil Anamur’da asfaltsız yol bırakmayacağız’’ dedi.
Mahalle toplantılarının devam edeceğine değinen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı Belediyecilik anlayışını ilke edindiklerini, 56 mahallenin her birinde vatandaşla buluşarak insanları dinleyeceklerini ve yatırım ile hizmet planlamalarını vatandaşın talepleri doğrultusunda oluşturacaklarını belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.