lösev

Ani Yağmur Sele Neden Oldu

Sağlık 14.06.2019 - 14:37, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3406+ kez okundu.
 

Ani Yağmur Sele Neden Oldu

Adana'nın Pozantı İlçesi Yukarı Belemedik Köyünde, ani başlayan yağmur nedeniyle sel baskını oluştu. Belediye Başkanı Mustafa Çay sosyal medya hesabından yağışa bağlı olarak meydana gelen sel nedeniyle bir paylaşım yaptı. Başkan Çay, "Mağduriyetler söz konusu olduğu ve bazı bölgelerde kapalı yollar olduğu bilgisi üzerine Büyükşehir Pozantı Koordinatör Müdürü Fatih Yılmaz beyin talimatı ile Büyükşehir Belediyesine ait greyder Karakışlakçı Köyünden bölgeye çekilmiş, Pozantı Belediyesine ait kepçe,kamyon ve işçiler bölgeye sevk edilerek müdahaleye başlanmıştır.Bizzat kendimde bölgede yapılacak çalışmalara refakat etmek üzere yola çıkmış bulunmaktayım. Rabbim beterinden korusun. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. [caption id="attachment_2713" align="alignnone" width="405"] Adana'nın Pozantı İlçesi Yukarı Belemedik Köyünde, ani başlayan yağmur nedeniyle sel baskını oluştu[/caption]
Adana'nın Pozantı İlçesi Yukarı Belemedik Köyünde, ani başlayan yağmur nedeniyle sel baskını oluştu. Belediye Başkanı Mustafa Çay sosyal medya hesabından yağışa bağlı olarak meydana gelen sel nedeniyle bir paylaşım yaptı.
Başkan Çay, "Mağduriyetler söz konusu olduğu ve bazı bölgelerde kapalı yollar olduğu bilgisi üzerine Büyükşehir Pozantı Koordinatör Müdürü Fatih Yılmaz beyin talimatı ile Büyükşehir Belediyesine ait greyder Karakışlakçı Köyünden bölgeye çekilmiş, Pozantı Belediyesine ait kepçe,kamyon ve işçiler bölgeye sevk edilerek müdahaleye başlanmıştır.Bizzat kendimde bölgede yapılacak çalışmalara refakat etmek üzere yola çıkmış bulunmaktayım. Rabbim beterinden korusun. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.
[caption id="attachment_2713" align="alignnone" width="405"]Pozantı İlçesi Yukarı Belemedik Köyü Adana'nın Pozantı İlçesi Yukarı Belemedik Köyünde, ani başlayan yağmur nedeniyle sel baskını oluştu[/caption]
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.