lösev

Antalya Büyükşehir ekipleri yangın sonrası da sahada

Genel 19.09.2023 - 02:44, Güncelleme: 19.09.2023 - 02:44 1583+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir ekipleri yangın sonrası da sahada

Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın çıktığı ilk andan itibaren bölgede görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğutma çalışmalarına da destek veriyor.  30 araç ve 70 personel ile Alanya yangınını söndürme çalışmalarına katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarının ardından bölgede soğutma çalışmalarına da katılıyor. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgedeki çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri personel ve araç desteğini sürdürüyor.    YANAN EVDE İNCELEME Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yangında evi yanan Baki Aydın isimli vatandaşa yardım elini uzatan ekipler, yanan evde inceleme yaparak ihtiyaçları belirledi. Sosyal Hizmet uzmanlarının yangın bölgesindeki incelemeleri sürüyor.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Alanya ilçesi Uzunöz Mahallesi Dim Barajı yakınındaki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın çıktığı ilk andan itibaren bölgede görev yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğutma çalışmalarına da destek veriyor. 

30 araç ve 70 personel ile Alanya yangınını söndürme çalışmalarına katılan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarının ardından bölgede soğutma çalışmalarına da katılıyor. Yangının kontrol altına alınmasının ardından bölgedeki çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri personel ve araç desteğini sürdürüyor. 

 

YANAN EVDE İNCELEME

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler de sahada çalışmalarını sürdürüyor. Yangında evi yanan Baki Aydın isimli vatandaşa yardım elini uzatan ekipler, yanan evde inceleme yaparak ihtiyaçları belirledi. Sosyal Hizmet uzmanlarının yangın bölgesindeki incelemeleri sürüyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.