lösev

Başkan Altay Turizm Paydaşlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

26.12.2023 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2023 - 12:51 443+ kez okundu.
 

Başkan Altay Turizm Paydaşlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileriyle turizm değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Altay, “Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehirde faaliyet gösteren turizm paydaşlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi. Konya Büyükşehir Belediyesi Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Altay ile birlikte; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.  “ORTAK AKIL VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZLE KAZANAN KONYA’MIZ OLUYOR” Turizmin canlanması ve şehrin kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla düzenlenen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, “Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinliklerinin ardından merkez ilçe belediye başkanlarımızla ve şehrimizde turizm alanında faaliyet gösteren paydaşlarımızla bir araya geldik. Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileriyle turizm değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Altay, “Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehirde faaliyet gösteren turizm paydaşlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Altay ile birlikte; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

“ORTAK AKIL VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZLE KAZANAN KONYA’MIZ OLUYOR”

Turizmin canlanması ve şehrin kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla düzenlenen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, “Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinliklerinin ardından merkez ilçe belediye başkanlarımızla ve şehrimizde turizm alanında faaliyet gösteren paydaşlarımızla bir araya geldik. Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.