lösev

BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUS BÜYÜLEYİCİ BİR ŞEHİR

Tarsus 18.07.2023 - 12:21, Güncelleme: 18.07.2023 - 12:21 5319+ kez okundu.
 

BAŞKAN BOZDOĞAN TARSUS BÜYÜLEYİCİ BİR ŞEHİR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ulusal bir televizyon da Tarsus’a dair soruları yanıtlayıp Tarsus'un güzelliklerini izleyicilerle paylaştı.

BAŞKAN BOZDOĞAN; TARSUS BÜYÜLEYİCİ BİR ŞEHİR TARSUS TANITILDI, İZLENME REKORU KIRDI   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'un tarihi, sanatı ve gerçekleştirilen projeleri hakkında konuştuğu canlı yayınlanan bir televizyon programının konuğu oldu. Tarsus Şelalesi’nde gerçekleşen canlı yayında Başkan Bozdoğan, Tarsus’un tarihi, doğal güzellikleri, yazarları, sanatçıları ve zengin mutfağı hakkında bilgiler aktardı. Programı binlerce vatandaş izledi. Başkan Bozdoğan “Tarsus, büyüleyici bir şehir. Canlı yayınımızı gerçekleştirdiğimiz Tarsus Şelalesi, adeta doğanın büyüsünü yansıtıyor. Tarsus bir hazine ve açık hava müzesidir.” dedi.   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Tarsus’a dair soruları yanıtlamak üzere bir televizyon programına konuk oldu ve Tarsus'un göz kamaştıran güzelliklerini izleyicilerle paylaştı. Tarsus Şelalesi'nin büyüleyici manzarasına eşlik eden Başkan Bozdoğan, Tarsus'un tarihi, kültürel mirası, edebiyat ve sanat alanındaki başarıları ile zengin mutfağı hakkında ayrıntılar verdi. Sanat, müzik ve tarihe dair oldukça keyifli bir sohbetin gerçekleştiği programda ayrıca, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası da sahne aldı.   TARSUS'UN DOĞAL GÜZELLİKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ Program boyunca Başkan Bozdoğan, Tarsus'un tarihi dokusunun derinliklerine inerek izleyicilere bilgiler sunarken, şehrin ünlü yazarları ve sanatçıları hakkında da keyifli anekdotlar paylaştı. Tarsus, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük düşünürlerden, şairlere ve yazarlara kadar birçok önemli ismi ağırlamış bir şehir olarak tanımlandı. Başkan Bozdoğan, Tarsus'un edebiyat ve sanat alanındaki zengin geçmişine vurgu yaparak, şehrin bu alanda yetiştirdiği önemli isimlere duyduğu gururu ifade etti. Canlı yayında Tarsus'un doğal güzellikleri de gözler önüne serildi. Tarsus Şelalesi'nin büyüleyici görüntüleri eşliğinde Başkan Bozdoğan, Tarsus'un bir hazine ve açık hava müzesi olduğunu belirtti. Aynı zamanda şehirde bulunan Kleopatra ve Taşkuyu Mağarası, St. Paul  gibi tarihi ve mimari eserlere de dikkat çeken Başkan, Tarsus'un tarihi mirasının korunması ve tanıtılması için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Tarsus'un mutfak kültürü de programda ele alındı. Başkan Bozdoğan, Tarsus'un eşsiz lezzetlerini anlatırken, şehrin yöresel yemekleri ve tatlıları hakkında bilgiler verdi. Tarsus'un zengin mutfağına özgü yemeklerin yanı sıra, misafirperverliklerinin de ün saldığını söyleyen Başkan Bozdoğan, şehrin gastronomi turizmi potansiyelinin önemine değindi.  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ulusal bir televizyon da Tarsus’a dair soruları yanıtlayıp Tarsus'un güzelliklerini izleyicilerle paylaştı.

BAŞKAN BOZDOĞAN; TARSUS BÜYÜLEYİCİ BİR ŞEHİR

TARSUS TANITILDI, İZLENME REKORU KIRDI

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'un tarihi, sanatı ve gerçekleştirilen projeleri hakkında konuştuğu canlı yayınlanan bir televizyon programının konuğu oldu.  Tarsus Şelalesi’nde gerçekleşen canlı yayında Başkan Bozdoğan, Tarsus’un tarihi, doğal güzellikleri, yazarları, sanatçıları ve zengin mutfağı hakkında bilgiler aktardı. Programı binlerce vatandaş izledi. Başkan Bozdoğan “Tarsus, büyüleyici bir şehir. Canlı yayınımızı gerçekleştirdiğimiz Tarsus Şelalesi, adeta doğanın büyüsünü yansıtıyor. Tarsus bir hazine ve açık hava müzesidir.” dedi.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Tarsus’a dair soruları yanıtlamak üzere bir televizyon programına konuk oldu ve Tarsus'un göz kamaştıran güzelliklerini izleyicilerle paylaştı. Tarsus Şelalesi'nin büyüleyici manzarasına eşlik eden Başkan Bozdoğan, Tarsus'un tarihi, kültürel mirası, edebiyat ve sanat alanındaki başarıları ile zengin mutfağı hakkında ayrıntılar verdi. Sanat, müzik ve tarihe dair oldukça keyifli bir sohbetin gerçekleştiği programda ayrıca, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası da sahne aldı.

 

TARSUS'UN DOĞAL GÜZELLİKLERİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Program boyunca Başkan Bozdoğan, Tarsus'un tarihi dokusunun derinliklerine inerek izleyicilere bilgiler sunarken, şehrin ünlü yazarları ve sanatçıları hakkında da keyifli anekdotlar paylaştı. Tarsus, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere büyük düşünürlerden, şairlere ve yazarlara kadar birçok önemli ismi ağırlamış bir şehir olarak tanımlandı. Başkan Bozdoğan, Tarsus'un edebiyat ve sanat alanındaki zengin geçmişine vurgu yaparak, şehrin bu alanda yetiştirdiği önemli isimlere duyduğu gururu ifade etti. Canlı yayında Tarsus'un doğal güzellikleri de gözler önüne serildi. Tarsus Şelalesi'nin büyüleyici görüntüleri eşliğinde Başkan Bozdoğan, Tarsus'un bir hazine ve açık hava müzesi olduğunu belirtti. Aynı zamanda şehirde bulunan Kleopatra ve Taşkuyu Mağarası, St. Paul  gibi tarihi ve mimari eserlere de dikkat çeken Başkan, Tarsus'un tarihi mirasının korunması ve tanıtılması için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Tarsus'un mutfak kültürü de programda ele alındı. Başkan Bozdoğan, Tarsus'un eşsiz lezzetlerini anlatırken, şehrin yöresel yemekleri ve tatlıları hakkında bilgiler verdi. Tarsus'un zengin mutfağına özgü yemeklerin yanı sıra, misafirperverliklerinin de ün saldığını söyleyen Başkan Bozdoğan, şehrin gastronomi turizmi potansiyelinin önemine değindi.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.