lösev

Başkan Kılınç: ‘’65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız Bizim Kıymetlilerimizdir.’’

Yaşam (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.12.2020 - 20:10, Güncelleme: 25.12.2020 - 20:10 3383+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç: ‘’65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız Bizim Kıymetlilerimizdir.’’

Anamur Belediyesi himayesindeki Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çalışanları 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arayarak psikolojik ve manevi destek sağlıyor

Başkan Kılınç: ‘’65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız Bizim Kıymetlilerimizdir.’’ Anamur Belediyesi himayesinde bulunan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çalışanları ilçede ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arayarak psikolojik ve manevi destek sağlıyor. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evden çıkma yasağı bulunan vatandaşlara Belediyeye bağlı Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde görevli bir uzman klinik psikolog, bir sosyolog, bir psikolog ve bir sosyal hizmet uzmanı ve aile danışmanı tarafından telefonla aranarak manevi destek sağlanıyor. 65 yaş üstü vatandaşların hayat tecrübeleri ve birikimleri açısından toplumun önderleri konumunda olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:’’ 65 yaş üstü vatandaşlarımız bizim kıymetlilerimizdir. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlarımıza psikolojik destek olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Psikolojik Danışmanlık Merkezimizde çalışan uzmanlarımız hergün vatandaşlarımızı arayarak hem selamımızı iletiyor, hem virüsle ilgili hatırlatmalarda bulunuyor hem de vatandaşlarımıza manevi anlamda yalnızlık hissettirmiyor.’’ Dedi. Uygulamanın ihtiyaca göre devam edeceğini ifade eden Başkan Kılınç, psikolojik destek almak isteyen tüm vatandaşların Anamur Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi’nden ücretsiz olarak faydalanabileceğini kaydetti.
Anamur Belediyesi himayesindeki Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çalışanları 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arayarak psikolojik ve manevi destek sağlıyor

Başkan Kılınç: ‘’65 Yaş Üstü Vatandaşlarımız Bizim Kıymetlilerimizdir.’’

Anamur Belediyesi himayesinde bulunan Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde çalışanları ilçede ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşları telefonla arayarak psikolojik ve manevi destek sağlıyor.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evden çıkma yasağı bulunan vatandaşlara Belediyeye bağlı Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde görevli bir uzman klinik psikolog, bir sosyolog, bir psikolog ve bir sosyal hizmet uzmanı ve aile danışmanı tarafından telefonla aranarak manevi destek sağlanıyor.

65 yaş üstü vatandaşların hayat tecrübeleri ve birikimleri açısından toplumun önderleri konumunda olduğunu belirten Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç:’’ 65 yaş üstü vatandaşlarımız bizim kıymetlilerimizdir. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşlarımıza psikolojik destek olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Psikolojik Danışmanlık Merkezimizde çalışan uzmanlarımız hergün vatandaşlarımızı arayarak hem selamımızı iletiyor, hem virüsle ilgili hatırlatmalarda bulunuyor hem de vatandaşlarımıza manevi anlamda yalnızlık hissettirmiyor.’’ Dedi.

Uygulamanın ihtiyaca göre devam edeceğini ifade eden Başkan Kılınç, psikolojik destek almak isteyen tüm vatandaşların Anamur Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi’nden ücretsiz olarak faydalanabileceğini kaydetti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.