lösev

Başkan Kılınç, Hortumdan Zarar Gören Mahalleleri Ziyaret Etti

Genel 24.12.2019 - 14:38, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2893+ kez okundu.
 

Başkan Kılınç, Hortumdan Zarar Gören Mahalleleri Ziyaret Etti

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ilçede meydana gelen hortum nedeniyle zarar gören mahalleleri ve çiftçileri ziyaret etti. Çeltikçi mahallesinde gece saat üç sularında meydana gelen hortumda 10 çiftçi aile ve yaklaşık 15 dönüm muz serası, 7 dönümde eğme ve patlıcan seraları zarar gördüğünü belirten Çeltikçi Mahalle muhtarı Mustafa Aytugan; “Devlet büyüklerimizden bu yaraların bir an önce sarılması konusunda destek bekliyoruz. Özellikle hükümetimizden. Teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle vakit ayırıp çiftçilerimizin zararlarını yerinde görmek üzere bu yağmurda geldiği için kendisine de çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Çelitikçi Mahallesi’nde hortumdan dolayı zarar gören çitçilerimizin seralarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç, mahalle muhtarı Mustafa Aytugan’dan ayrıca bilgi aldı. Başkan Kılınç; “ Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Anamur’un Çeltikçi Mahallesinde gece saat üç sularında hortum neticesinde 10 civarındaki ailemizin serasına zarar vermiştir. Çok geçmiş olsun diyorum. İlgililere, sayın Tarım Bakanımıza , yetkililere ve sigorta yapan şirketlere bir an önce vatandaşımızın yaralarını sarma noktasında gerekli tedbirin alınmasını istediğimizi buradan iletmek istiyorum. Ayrıca biz Belediye olarak üzerimize düşen yapabileceklerimiz ne varsa mağdur olan hemşehrilerimize gerekli ihtiyaçlarını Belediye noktasında yapılması gerekenleri yapacağımızı buradan bildirmek istiyorum.” Dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ilçede meydana gelen hortum nedeniyle zarar gören mahalleleri ve çiftçileri ziyaret etti. Çeltikçi mahallesinde gece saat üç sularında meydana gelen hortumda 10 çiftçi aile ve yaklaşık 15 dönüm muz serası, 7 dönümde eğme ve patlıcan seraları zarar gördüğünü belirten Çeltikçi Mahalle muhtarı Mustafa Aytugan;
“Devlet büyüklerimizden bu yaraların bir an önce sarılması konusunda destek bekliyoruz. Özellikle hükümetimizden. Teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Özellikle vakit ayırıp çiftçilerimizin zararlarını yerinde görmek üzere bu yağmurda geldiği için kendisine de çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Çelitikçi Mahallesi’nde hortumdan dolayı zarar gören çitçilerimizin seralarını yerinde inceleyen Başkan Kılınç, mahalle muhtarı Mustafa Aytugan’dan ayrıca bilgi aldı. Başkan Kılınç;
“ Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Anamur’un Çeltikçi Mahallesinde gece saat üç sularında hortum neticesinde 10 civarındaki ailemizin serasına zarar vermiştir. Çok geçmiş olsun diyorum. İlgililere, sayın Tarım Bakanımıza , yetkililere ve sigorta yapan şirketlere bir an önce vatandaşımızın yaralarını sarma noktasında gerekli tedbirin alınmasını istediğimizi buradan iletmek istiyorum. Ayrıca biz Belediye olarak üzerimize düşen yapabileceklerimiz ne varsa mağdur olan hemşehrilerimize gerekli ihtiyaçlarını Belediye noktasında yapılması gerekenleri yapacağımızı buradan bildirmek istiyorum.” Dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.