lösev

Başkan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Genel 09.01.2020 - 14:38, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2943+ kez okundu.
 

Başkan Koçak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. TSO Başkanı Koçak, mesajında basının demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu, kamuoyunun basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, hızlı ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi konusunda da gazetecilere önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi: ‘’İletişim teknolojilerinin gün geçtikçe geliştiği, değiştiği ve çeşitlendiği günümüzde, hızlı haber alma özgürlüğünün gelişmesinin yanında ne yazık ki çeşitli bilgi kirliliklerinin yaşandığı da görülmektedir. Bunun önüne geçmek adına değerli basın mensuplarına yüklenen sorumluluklar bir kat daha artmaktadır. Evrensellik ve tarafsızlık ilkeleri çerçevesinde, ülkesinin menfaatlerini göz ardı etmeden yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, ülkemizin, özellikle kentimizin tanıtımı ve sorunlarının gündeme taşınması noktasında yoğun mesai harcayan, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor koşullarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.’’
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. TSO Başkanı Koçak, mesajında basının demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu, kamuoyunun basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, hızlı ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi konusunda da gazetecilere önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi:
‘’İletişim teknolojilerinin gün geçtikçe geliştiği, değiştiği ve çeşitlendiği günümüzde, hızlı haber alma özgürlüğünün gelişmesinin yanında ne yazık ki çeşitli bilgi kirliliklerinin yaşandığı da görülmektedir. Bunun önüne geçmek adına değerli basın mensuplarına yüklenen sorumluluklar bir kat daha artmaktadır. Evrensellik ve tarafsızlık ilkeleri çerçevesinde, ülkesinin menfaatlerini göz ardı etmeden yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, ülkemizin, özellikle kentimizin tanıtımı ve sorunlarının gündeme taşınması noktasında yoğun mesai harcayan, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor koşullarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.’’
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.