lösev

Başkan Koştu: tüm gazetecilerin gününü kutluyorum

10.01.2024 - 14:25, Güncelleme: 10.01.2024 - 14:25 4498+ kez okundu.
 

Başkan Koştu: tüm gazetecilerin gününü kutluyorum

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel gün ile ilgili yaptığı açıklamada “Tüm basın çalışanlarına özgü olan bu özel günde, gazetecilik mesleğini zor şartlar altında icra edenleri onurlandırmak için sadece Türkiye’ye mahsus kutlanıyor. Biz de Bergama Belediyesi olarak halkın bilgilendirilmesi doğrultusunda mesai kavramı gözetmeksizin her koşulda ve şartta özveriyle görevlerini yerine getiren, üstlendikleri büyük sorumluluklar ile hayatımızın her alanına dokunan basın mensuplarımızın haklarının yasal güvence altına alındığı bu özel günü kutluyorum. “GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ” Başkan Koştu; “Şehrimizi ve bölgemizi etkileyen tüm olaylarda yanımızda olan, projelerimizin halka ulaşmasını sağlayan, oturup dertleştiğimiz, basın bültenlerinde bize yer veren gazetecilerimizle birlikte yol yürüyoruz. Vatandaşlarımıza doğru bilgiyi ulaştırmaya çalıştığımız her yerde, her zaman vefakâr gazetecilerimizle birlikteydik. Demokrasinin gelişmesinde, toplumsal bilincin oluşmasında çok önemli katkıları bulunan, geçmişimizin aynası ve gelecekte yolları beraber kat edeceğimiz tüm basın mensuplarının gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun yıllar diliyorum. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul

edilen bu özel gün ile ilgili yaptığı açıklamada “Tüm basın çalışanlarına özgü olan bu özel

günde, gazetecilik mesleğini zor şartlar altında icra edenleri onurlandırmak için sadece

Türkiye’ye mahsus kutlanıyor. Biz de Bergama Belediyesi olarak halkın bilgilendirilmesi

doğrultusunda mesai kavramı gözetmeksizin her koşulda ve şartta özveriyle görevlerini

yerine getiren, üstlendikleri büyük sorumluluklar ile hayatımızın her alanına dokunan basın mensuplarımızın haklarının yasal güvence altına alındığı bu özel günü kutluyorum.

“GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE YOL YÜRÜYORUZ”

Başkan Koştu; “Şehrimizi ve bölgemizi etkileyen tüm olaylarda yanımızda olan, projelerimizin halka ulaşmasını sağlayan, oturup dertleştiğimiz, basın bültenlerinde bize yer veren gazetecilerimizle birlikte yol yürüyoruz. Vatandaşlarımıza doğru bilgiyi ulaştırmaya çalıştığımız her yerde, her zaman vefakâr gazetecilerimizle birlikteydik. Demokrasinin gelişmesinde, toplumsal bilincin oluşmasında çok önemli katkıları bulunan, geçmişimizin aynası ve gelecekte yolları beraber kat edeceğimiz tüm basın mensuplarının gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun yıllar diliyorum.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.