lösev

Başkan Mükerrem Tollu’dan Belediye İşçilerine Güzel Haber

Genel 29.01.2020 - 12:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3951+ kez okundu.
 

Başkan Mükerrem Tollu’dan Belediye İşçilerine Güzel Haber

Erdemli Belediyesi çalışanlarına güzel haber, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan geldi. Belediye İş Sendikası ile yapılan görüşmeler neticesinde mutabakata varılarak, günün ekonomik şartlarına uyacak ve çalışanlarımızı mutlu edecek bir şekilde zam yapıldığı bildirildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada; ‘Belediyemiz bünyesinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız bizim sorumluluğumuzda olup, iyi günde ve kötü günde hep bir arada aynı istikamete yürüyerek aynı mücadeleyi farklı görev sahasında hep birlikte sürdürdüğümüz, acıyı ortak yaşadığımız, mutluluğu birlikte hissettiğimiz arkadaşlarımızdır. İşçi arkadaşlarımızın alacak oldukları zammı Belediye İş Sendikası ile görüşmelerimiz neticesinde onları mutlu edecek ve günün ekonomik şartlarına uyacak şekilde düzenledik. Belediye işçisiyle, memuruyla, tüm personeliyle bir bütündür. Bir arkadaşımızın üzüntüsü hepimize sirayet edeceği gibi; sevinci de hepimizi mutlu edecektir.’ dedi.
Erdemli Belediyesi çalışanlarına güzel haber, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’dan geldi. Belediye İş Sendikası ile yapılan görüşmeler neticesinde mutabakata varılarak, günün ekonomik şartlarına uyacak ve çalışanlarımızı mutlu edecek bir şekilde zam yapıldığı bildirildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada;
‘Belediyemiz bünyesinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız bizim sorumluluğumuzda olup, iyi günde ve kötü günde hep bir arada aynı istikamete yürüyerek aynı mücadeleyi farklı görev sahasında hep birlikte sürdürdüğümüz, acıyı ortak yaşadığımız, mutluluğu birlikte hissettiğimiz arkadaşlarımızdır. İşçi arkadaşlarımızın alacak oldukları zammı Belediye İş Sendikası ile görüşmelerimiz neticesinde onları mutlu edecek ve günün ekonomik şartlarına uyacak şekilde düzenledik. Belediye işçisiyle, memuruyla, tüm personeliyle bir bütündür. Bir arkadaşımızın üzüntüsü hepimize sirayet edeceği gibi; sevinci de hepimizi mutlu edecektir.’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.