lösev

Başkan Soyer Karşıyaka Karadeniz Şenliği'ne katıldı “İzmir sizinle güçlü ve geleceğe umutla bakıyor"

18.12.2023 - 09:54, Güncelleme: 18.12.2023 - 09:54 190+ kez okundu.
 

Başkan Soyer Karşıyaka Karadeniz Şenliği'ne katıldı “İzmir sizinle güçlü ve geleceğe umutla bakıyor"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. İzmirlilerin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Tunç Soyer, “İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin parçalarından biri de Karadenizliler. İyi ki varsınız. İzmir sizinle güzel, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, Bostanlı Pazaryeri’nde Karadenizliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. Başkan Soyer’e Konfederasyon’un Onursal Başkanı, Kültür eski Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Karadenizliler Konfederasyonu Başkanı Hızır Murtezaoğlu, konfederasyona bağlı federasyonların başkanları ile temsilcileri de eşlik etti. Etkinliğe katılan İzmirliler Başkan Tunç Soyer’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Karadeniz Bölgesi’ne özgü yemeklerden tadan Başkan Soyer, yurttaşlarla horon oynadı. Soyer: “Karadenizliler İzmir’e Karadeniz’in zengin kültürünü taşıyor” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Karadeniz’in dört bir köşesinden gelen kardeşlerimiz bir yandan İzmirlileşiyorlar ama bir yandan da İzmir’e Karadeniz’in zengin kültürünü taşıyorlar. İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin parçalarından biri de Karadenizliler. İyi ki varsınız. İzmir sizinle güzel, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” diye konuştu. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. İzmirlilerin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Tunç Soyer, “İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin parçalarından biri de Karadenizliler. İyi ki varsınız. İzmir sizinle güzel, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer, Bostanlı Pazaryeri’nde Karadenizliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen 14. Karşıyaka Karadeniz Şenliği Hamsi Şöleni’ne katıldı. Başkan Soyer’e Konfederasyon’un Onursal Başkanı, Kültür eski Bakanı Prof. Dr. Suat Çağlayan, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve eşi Öznur Tugay, Karadenizliler Konfederasyonu Başkanı Hızır Murtezaoğlu, konfederasyona bağlı federasyonların başkanları ile temsilcileri de eşlik etti. Etkinliğe katılan İzmirliler Başkan Tunç Soyer’le fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Karadeniz Bölgesi’ne özgü yemeklerden tadan Başkan Soyer, yurttaşlarla horon oynadı.

Soyer: “Karadenizliler İzmir’e Karadeniz’in zengin kültürünü taşıyor”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Karadeniz’in dört bir köşesinden gelen kardeşlerimiz bir yandan İzmirlileşiyorlar ama bir yandan da İzmir’e Karadeniz’in zengin kültürünü taşıyorlar. İzmir’i İzmir yapan o zenginliğin parçalarından biri de Karadenizliler. İyi ki varsınız. İzmir sizinle güzel, güçlü, geleceğe daha umutla bakıyor” diye konuştu.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.