lösev

Başkan Yılmaz, ortaokul öğrencilerinin resim sergisini gezdi

Genel 30.05.2019 - 07:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2563+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz, ortaokul öğrencilerinin resim sergisini gezdi

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Ziraat Odası Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu resim sergisini gezdi.Öğrencilerin, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapmış oldukları resimler, açtıkları sergi ile beğeniye sunuldu. Resim sergisini gezen Başkan Yılmaz, öğrencilerin çok güzel eserler ortaya koyduğunu söyledi. Okul yöneticilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Yılmaz, öğrencilerin derslerinden arta kalan zamanlarda kültürel ve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi hazırlamalarının önemli olduğuna değindi. Sergideki resim çalışmalarını tek tek inceleyen Yılmaz, öğrencilere başarılar diledi ve serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.Ziraat Odası Ortaokulu Müdürü Mehmet Perçin de Yılmaz’a ziyaretinden ve eğitime verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Ziraat Odası Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu resim sergisini gezdi.
Öğrencilerin, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapmış oldukları resimler, açtıkları sergi ile beğeniye sunuldu. Resim sergisini gezen Başkan Yılmaz, öğrencilerin çok güzel eserler ortaya koyduğunu söyledi. Okul yöneticilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Yılmaz, öğrencilerin derslerinden arta kalan zamanlarda kültürel ve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi hazırlamalarının önemli olduğuna değindi. Sergideki resim çalışmalarını tek tek inceleyen Yılmaz, öğrencilere başarılar diledi ve serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Ziraat Odası Ortaokulu Müdürü Mehmet Perçin de Yılmaz’a ziyaretinden ve eğitime verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.