lösev

Başkent’te arkadaş cinayeti

(AA) - Anadolu Ajansı | 31.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 31.01.2021 - 12:40 4197+ kez okundu.
 

Başkent’te arkadaş cinayeti

Ankara’da bir şahıs, tartıştığı arkadaşını silahla başından vurarak öldürdü.Olay, Dikmen Mahallesi Ece Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Berk Bilge A. ile Berkay K. isimli iki arkadaş arasında çıkan kavga kanlı bitti. Olayda başından vurulan Berk Bilge A. hayatını kaybetti. Arkadaşını vuran Berkay K. olay yerinden kaçarken, cinayetin gerçekleştirildiği yerin 700 metre ilerisinde bir benzinlikte çevreye ateş ettikten sonra polis tarafından yakalandı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri cinayetin işlendiği yerde incelemelerde bulundu.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ankara’da bir şahıs, tartıştığı arkadaşını silahla başından vurarak öldürdü.
Olay, Dikmen Mahallesi Ece Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Berk Bilge A. ile Berkay K. isimli iki arkadaş arasında çıkan kavga kanlı bitti. Olayda başından vurulan Berk Bilge A. hayatını kaybetti. Arkadaşını vuran Berkay K. olay yerinden kaçarken, cinayetin gerçekleştirildiği yerin 700 metre ilerisinde bir benzinlikte çevreye ateş ettikten sonra polis tarafından yakalandı. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri cinayetin işlendiği yerde incelemelerde bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.