lösev

Belediye başkanı Savaş Kalaycı'nın regaib kandili ve üç aylar mesajı

10.01.2024 - 15:35, Güncelleme: 10.01.2024 - 15:35 9643+ kez okundu.
 

Belediye başkanı Savaş Kalaycı'nın regaib kandili ve üç aylar mesajı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 11 Ocak Perşembe akşamı idrak edeceğimiz Regaib Kandili ve akabinde başlayacak olan Üç Aylarla ilgili bir mesaj yayınladı. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Lütuf ve inayetin bol bol ihsan edildiği bu müstesna gecede; Regaib Kandilimizin tüm insanlığa sağlık, bereket, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, 12 Ocak Cuma günü başlayacak olan ve içerisinde Recep, Şaban ve Ramazan aylarını barındıran mübarek Üç Ayların da hayırlara vesile olmasını dileyerek, Karamanlı vatandaşlarımız başta olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin kandilini ve Üç Aylarını en kalbi duygularla kutluyor, tüm hemşehrilerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 11 Ocak Perşembe akşamı idrak edeceğimiz Regaib Kandili ve akabinde başlayacak olan Üç Aylarla ilgili bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “Lütuf ve inayetin bol bol ihsan edildiği bu müstesna gecede; Regaib Kandilimizin tüm insanlığa sağlık, bereket, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, 12 Ocak Cuma günü başlayacak olan ve içerisinde Recep, Şaban ve Ramazan aylarını barındıran mübarek Üç Ayların da hayırlara vesile olmasını dileyerek, Karamanlı vatandaşlarımız başta olmak üzere milletimizin ve İslam âleminin kandilini ve Üç Aylarını en kalbi duygularla kutluyor, tüm hemşehrilerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.