lösev

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayını ne zaman? Hangi kanalda?

Magazin 15.06.2019 - 07:05, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3415+ kez okundu.
 

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak canlı yayını ne zaman? Hangi kanalda?

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecek ve tüm kanallarda yayınlanacak. Canlı yayın programı Lütfi Kırdar Kongre merkezinde gerçekleştirilecek. Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım Ortak Canlı Yayın İşte yayına dair detaylar... "Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya geleceklerdir. Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır. Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır. Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndan, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir." YAYININ MODERATÖRÜ KİM OLACAK? Mahir Ünal, canlı yayının herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleştirileceğini dile getirerek, "Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir." dedi.
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecek ve tüm kanallarda yayınlanacak. Canlı yayın programı Lütfi Kırdar Kongre merkezinde gerçekleştirilecek.

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım Ortak Canlı Yayın

İşte yayına dair detaylar... "Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya geleceklerdir. Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacaktır. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacaktır. Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracaktır. Canlı yayın Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndan, AK Parti ve CHP tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir." YAYININ MODERATÖRÜ KİM OLACAK?
Mahir Ünal, canlı yayının herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda yayınlanacak şekilde ortak yayınla gerçekleştirileceğini dile getirerek, "Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleştirecektir." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.