lösev

Bozyazı SYDV Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 13:31, Güncelleme: 23.12.2022 - 13:31 3028+ kez okundu.
 

Bozyazı SYDV Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi. Bozyazı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan mütevelli heyeti seçimlerine, ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmran Şeref, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vakıf mütevelli heyetine iki mahalle muhtarı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi üyesinin seçimi yapıldı. 26 mahalle muhtarı ile STK temsilcilerinin katıldığı mütevelli heyetinin belirlenmesi için yapılan seçimde, Elmakuzu Mahalle Muhtarı Yusuf Şakir ve Sıcakyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin oy birliği ile mütevelli heyetine seçilerek, muhtarları temsil etme hakkı kazandı. Sivil toplum kuruluşlarını ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde oy çokluğu ile seçilen Çubukkoyağı Mahallesi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Fatih Çamtosun temsil etme hakkı kazandı.
Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.
Bozyazı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan mütevelli heyeti seçimlerine, ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İmran Şeref, mahalle muhtarları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Vakıf mütevelli heyetine iki mahalle muhtarı ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi üyesinin seçimi yapıldı. 26 mahalle muhtarı ile STK temsilcilerinin katıldığı mütevelli heyetinin belirlenmesi için yapılan seçimde, Elmakuzu Mahalle Muhtarı Yusuf Şakir ve Sıcakyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin oy birliği ile mütevelli heyetine seçilerek, muhtarları temsil etme hakkı kazandı.
Sivil toplum kuruluşlarını ise Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde oy çokluğu ile seçilen Çubukkoyağı Mahallesi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Fatih Çamtosun temsil etme hakkı kazandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.