lösev

Bursa Orhaneli Pazarı'nda bereket duası yapıldı

13.09.2023 - 12:21, Güncelleme: 13.09.2023 - 12:21 898+ kez okundu.
 

Bursa Orhaneli Pazarı'nda bereket duası yapıldı

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, semt pazarına inerek vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Aykurt’a bu anlarda Herkes Duysun ekibi eşlik etti.Herkes Duysun / BURSA (İGFA) - Ürünlerin organik ve köylülerin yetiştirdiği ürünler olduğunu belirten Orhaneli Belediye Başkanı Aykurt, vatandaşlar ile uzun uzun sohbet etti. https://youtu.be/3Eew40W5its Orhaneli’de her yıl düzenli olarak yapılan ve gelenek haline gelen bereket duası bu yıl da es geçilmedi. Başkan Aykurt’un ve vatandaşların katılımıyla pazarda Bereket Duası edildi. Dua sonrasında Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, pazar esnafı ve vatandaşlara çay ikram edip sohbet etti.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, semt pazarına inerek vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Aykurt’a bu anlarda Herkes Duysun ekibi eşlik etti.

Herkes Duysun / BURSA (İGFA) - Ürünlerin organik ve köylülerin yetiştirdiği ürünler olduğunu belirten Orhaneli Belediye Başkanı Aykurt, vatandaşlar ile uzun uzun sohbet etti.

https://youtu.be/3Eew40W5its

Orhaneli’de her yıl düzenli olarak yapılan ve gelenek haline gelen bereket duası bu yıl da es geçilmedi. Başkan Aykurt’un ve vatandaşların katılımıyla pazarda Bereket Duası edildi.

Dua sonrasında Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, pazar esnafı ve vatandaşlara çay ikram edip sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.