lösev

Bursaspor’da şalter indi

27.12.2023 - 12:58, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:58 1539+ kez okundu.
 

Bursaspor’da şalter indi

Uzun zamandır mali problemlerle boğuşan Bursaspor’da, borcundan dolayı elektrik de kesildi.BURSA (İGFA) - TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta ligin dibine demirleyen Bursaspor’a bir darbe de elektrikten geldi. Göreve geldikleri günden bu yana mali problemlerle boğuşan yönetim, uyarılara rağmen biriken elektrik faturalarını ödeyemeyince yetkililer Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde elektrikleri kesti. Olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlanan Yeşil Beyazlıların elektrik borcunun 1.5 milyon lira olduğu öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Özlüce tam anlamıyla karanlığa gömüldü.

Uzun zamandır mali problemlerle boğuşan Bursaspor’da, borcundan dolayı elektrik de kesildi.

BURSA (İGFA) - TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta ligin dibine demirleyen Bursaspor’a bir darbe de elektrikten geldi. Göreve geldikleri günden bu yana mali problemlerle boğuşan yönetim, uyarılara rağmen biriken elektrik faturalarını ödeyemeyince yetkililer Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde elektrikleri kesti.

Olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlanan Yeşil Beyazlıların elektrik borcunun 1.5 milyon lira olduğu öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Özlüce tam anlamıyla karanlığa gömüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.