lösev

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi

Magazin 18.02.2020 - 07:14, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3678+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlar, işverenler ve öğrencilere yönelik yaratıcı ve faydalı projelere imza atıyor. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı. [caption id="attachment_19065" align="aligncenter" width="960"] KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber)[/caption]   Vahap Seçer'in öncülüğünde kariyer merkezi çalışmalarında iş sahası açmak, var olan yetenekleri ortaya çıkarmak, kişinin en verimli olduğu alanlarda çalışma sahaları yaratmak anlamında birçok değerli insanın fikirleri alınıp fikir alış-verişi yapıldı. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı. [caption id="attachment_19066" align="aligncenter" width="960"] KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber)[/caption] “Turizmde Kariyer” çalışması aracılığıyla sektör yetkilileri ile iş arayanlar bir araya gelecek Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda öncelikle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Kariyer Merkezi’nin kuruluş amaçlarını ve hedef kitlesini paylaştı. Özada, Başkan Vahap Seçer’in en önemli projelerinden biri olan Kariyer Merkezi olarak “Turizmde Kariyer”konusu üzerinde çalışma yaptıklarını, iş arayan ve öğrencilerin turizm dönemi başlamadan önce turizm sektörü ile buluşmasının hem sektöre hem de istihdama katkı sağlayabileceğini söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği işbirliğinde gerçekleşmesi hedeflenen projenin altyapı çalışmaları sona erdiğinde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Mersin’de iş arayanlar, işverenler ve öğrencilere yönelik yaratıcı ve faydalı projelere imza atıyor. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı. [caption id="attachment_19065" align="aligncenter" width="960"]KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber) KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber)[/caption]   Vahap Seçer'in öncülüğünde kariyer merkezi çalışmalarında iş sahası açmak, var olan yetenekleri ortaya çıkarmak, kişinin en verimli olduğu alanlarda çalışma sahaları yaratmak anlamında birçok değerli insanın fikirleri alınıp fikir alış-verişi yapıldı. Mülakat simülasyonundan mesleki eğitim programlarına, yönetici geliştirme programından kariyer sohbetlerine kadar birçok projede iş arayanlar ile işverenleri buluşturan Kariyer Merkezi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği (MERTİD) toplantısında projelerini tanıttı. [caption id="attachment_19066" align="aligncenter" width="960"]KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber) KARIYER MERKEZI PROJELERINI TANITMAYA DEVAM EDIYOR (mersin blok haber)[/caption] “Turizmde Kariyer” çalışması aracılığıyla sektör yetkilileri ile iş arayanlar bir araya gelecek Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada, toplantıda gerçekleştirdiği sunumda öncelikle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Kariyer Merkezi’nin kuruluş amaçlarını ve hedef kitlesini paylaştı. Özada, Başkan Vahap Seçer’in en önemli projelerinden biri olan Kariyer Merkezi olarak “Turizmde Kariyer”konusu üzerinde çalışma yaptıklarını, iş arayan ve öğrencilerin turizm dönemi başlamadan önce turizm sektörü ile buluşmasının hem sektöre hem de istihdama katkı sağlayabileceğini söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Turizm İşletmecileri Derneği, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği işbirliğinde gerçekleşmesi hedeflenen projenin altyapı çalışmaları sona erdiğinde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.