lösev

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’UN HER BÖLGESİNDE KORONAVİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR

11.04.2020 - 17:20, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3548+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’UN HER BÖLGESİNDE KORONAVİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da salgına karşı topyekun çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri hem kent merkezinde, hem de bağlı mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kamuya açık tüm noktalarda aralıksız dezenfekte çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, özellikle muhtarlarla koordineli şekilde çalışarak da dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını yürütüyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüs (COVID-9) salgınına karşı, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da dezenfekte ve ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, kent merkezinin yanı sıra sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu dahi özellikle merkeze bağlı mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışması yürütüyorlar. Çalışmalar kapsamında Tarsus’un ova ve kırsal bölgelerinde yer alan Bolatlı, Mantaş, Karsavuran, Kulak, Yeniçay, Özlüce, Kütüklü, Kelahmet, Hasanağa, Simithacılı, Akgedik, Aliağa, Tepeçaylak, Bahşiş, Karaçerçili, Dadalı, Çayboyu, Topcu ve daha birçok mahallede dezenfekte ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir ekipleri, aynı zamanda zararlılara karşı çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı da ilaçlama faaliyetlerini aralıksız şekilde yürütüyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da salgına karşı topyekun çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri hem kent merkezinde, hem de bağlı mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Kamuya açık tüm noktalarda aralıksız dezenfekte çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, özellikle muhtarlarla koordineli şekilde çalışarak da dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını yürütüyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen koronavirüs (COVID-9) salgınına karşı, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde çalışmalarına devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde olduğu gibi Tarsus’ta da dezenfekte ve ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, kent merkezinin yanı sıra sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu dahi özellikle merkeze bağlı mahallelerde dezenfekte ve ilaçlama çalışması yürütüyorlar.  BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, TARSUS’UN HER BÖLGESİNDE KORONAVİRÜSLE MÜCADELE ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR Çalışmalar kapsamında Tarsus’un ova ve kırsal bölgelerinde yer alan Bolatlı, Mantaş, Karsavuran, Kulak, Yeniçay, Özlüce, Kütüklü, Kelahmet, Hasanağa, Simithacılı, Akgedik, Aliağa, Tepeçaylak, Bahşiş, Karaçerçili, Dadalı, Çayboyu, Topcu ve daha birçok mahallede dezenfekte ve ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir ekipleri, aynı zamanda zararlılara karşı çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı da ilaçlama faaliyetlerini aralıksız şekilde yürütüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.