lösev

BÜYÜKŞEHİR, ŞIH İBRAHİM HEKİM CADDESİ’NDE YOL ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Akdeniz (BH) - BLOK HABER | 18.08.2023 - 12:02, Güncelleme: 18.08.2023 - 12:02 14582+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR, ŞIH İBRAHİM HEKİM CADDESİ’NDE YOL ÇALIŞMASINI TAMAMLADI

Mersin Büyükşehir Belediyesi , tarımsal üretimin yoğun olduğu Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

  ADANALIOĞLU’NUN ÖNEMLİ ULAŞIM GÜZERGAHI OLAN ŞIH İBRAHİM HEKİM CADDESİ YENİLENDİ   Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, tarımsal üretimin yoğun olduğu Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Serası olan üreticilerin ve tarımla uğraşan vatandaşların çok sık kullandığı, Kazanlı-Adanalıoğlu arasındaki ulaşımda önemli caddelerden biri olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi yenilendi. Deforme olmuş 2 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yolu bölge halkının kullanımına sundu.     Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Adanalıoğlu’nda bölge halkı için büyük önem taşıyan caddelerden biri olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Cadde boyunca Seraların yoğunlukta olduğu, ağırlıklı olarak biber ve domates üretiminin yapıldığı Adanalıoğlu Mahallesi Şıh İbrahim Hekim Caddesi yine aynı bölgede bulunan türbe yoluna kadar asfaltlanmış oldu. Deforme olan yol, ekipler tarafından kısa sürede yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.   Seraların yoğun olduğu bölgedeki asfalt çalışması takdir topladı Tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Akdeniz İlçesi’ne bağlı Adanalıoğlu Mahallesi’nin önemli caddelerinden Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde, bölge halkı için önemli bir yol çalışması gerçekleştirildi. Toplu taşıma otobüslerinin de kullandığı ve vatandaşların seralarına giden üreticilerin kullandığı cadde, zamanla kullanıma bağlı olarak deforme olmuştu.   2 kilometrelik caddede çalışma başlatan Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilk olarak yıpranmış asfaltı sökerek, bozuk zemini freze makinesi ile kazıdı. Asfalta hazırlık aşamasını bitirdikten sonra sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Yenilenen yol sayesinde sürücüler ve yolu kullanan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.   Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla kent genelinde birçok noktada çalışma yürüten ekipler, hem vatandaşların hem de üreticilerin takdirini topluyor.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi , tarımsal üretimin yoğun olduğu Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

 

ADANALIOĞLU’NUN ÖNEMLİ ULAŞIM GÜZERGAHI OLAN ŞIH İBRAHİM HEKİM CADDESİ YENİLENDİ

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, tarımsal üretimin yoğun olduğu Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Serası olan üreticilerin ve tarımla uğraşan vatandaşların çok sık kullandığı, Kazanlı-Adanalıoğlu arasındaki ulaşımda önemli caddelerden biri olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi yenilendi. Deforme olmuş 2 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak yolu bölge halkının kullanımına sundu.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Adanalıoğlu’nda bölge halkı için büyük önem taşıyan caddelerden biri olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Cadde boyunca Seraların yoğunlukta olduğu, ağırlıklı olarak biber ve domates üretiminin yapıldığı Adanalıoğlu Mahallesi Şıh İbrahim Hekim Caddesi yine aynı bölgede bulunan türbe yoluna kadar asfaltlanmış oldu. Deforme olan yol, ekipler tarafından kısa sürede yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

 

Seraların yoğun olduğu bölgedeki asfalt çalışması takdir topladı

Tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Akdeniz İlçesi’ne bağlı Adanalıoğlu Mahallesi’nin önemli caddelerinden Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde, bölge halkı için önemli bir yol çalışması gerçekleştirildi. Toplu taşıma otobüslerinin de kullandığı ve vatandaşların seralarına giden üreticilerin kullandığı cadde, zamanla kullanıma bağlı olarak deforme olmuştu.

 

2 kilometrelik caddede çalışma başlatan Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilk olarak yıpranmış asfaltı sökerek, bozuk zemini freze makinesi ile kazıdı. Asfalta hazırlık aşamasını bitirdikten sonra sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Yenilenen yol sayesinde sürücüler ve yolu kullanan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

 

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla kent genelinde birçok noktada çalışma yürüten ekipler, hem vatandaşların hem de üreticilerin takdirini topluyor.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.