lösev

BÜYÜKŞEHİR YOL VE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin (BH) - BLOK HABER | 01.08.2023 - 10:41, Güncelleme: 01.08.2023 - 11:06 24624+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR YOL VE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi , yol ve asfalt çalışmalarını vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR FINDIKPINARI CADDESİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR 2 BİN 300 METRELİK FINDIKPINARI CADDESİ YENİLENİYOR   Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde birçok noktada eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi’nde toplamda 2 bin 300 metrelik yolu yeniliyor. İlk etapta ekipler, İsmet İnönü Bulvarı ile Koru Caddesi arasındaki 900 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete açtı. Fındıkpınarı Caddesi’nin ikinci kısım çalışmaları kapsamında, Koru Caddesi ile 37510. Sokak arasındaki 1400 metre uzunluğundaki yolda ise çalışmalar devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde birçok noktada yol ve asfalt çalışmalarını, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bir çalışma noktası da Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi oldu. 2 bin 300 metrelik yol yenileniyor Birçok noktada özellikle altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarda çalışma yürüten ekipler,  bozuk zeminin kazınması ve asfalta hazırlık faaliyetlerinin ardından, sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında ekipler ilk olarak Mezitli ilçesinde yer alan Kuyuluk Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde asfalt yenileme işlemi gerçekleştirdi. İlk etapta caddenin İsmet İnönü Bulvarı ile Koru Caddesi arasındaki 900 metre uzunluğundaki yolda zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından sıcak asfalt serim işlemi uyguladı. Caddenin son olarak yol çizgileri çekilerek kısa sürede yenilendi ve hizmete açıldı. Zaman kaybetmeden  Fındıkpınarı Caddesi’nin Çankaya ve Çamlıca Mahallesi Sınırları içerisinde yer alan ikinci kısım çalışmaları kapsamında Koru Caddesi ile 37510. Sokak arasındaki 1400 metre uzunluğundaki yolda faaliyetlerine devam eden ekipler, bu çalışmalar sona erdiğinde toplamda 2 bin 300 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete sunmuş olacak.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi , yol ve asfalt çalışmalarını vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için sürdürüyor.

BÜYÜKŞEHİR FINDIKPINARI CADDESİ’NDE YENİLEME ÇALIŞMASI YÜRÜTÜYOR

2 BİN 300 METRELİK FINDIKPINARI CADDESİ YENİLENİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde birçok noktada eş zamanlı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi’nde toplamda 2 bin 300 metrelik yolu yeniliyor. İlk etapta ekipler, İsmet İnönü Bulvarı ile Koru Caddesi arasındaki 900 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete açtı. Fındıkpınarı Caddesi’nin ikinci kısım çalışmaları kapsamında, Koru Caddesi ile 37510. Sokak arasındaki 1400 metre uzunluğundaki yolda ise çalışmalar devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde birçok noktada yol ve asfalt çalışmalarını, vatandaşların ulaşım konforunu artırmak için aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin bir çalışma noktası da Mezitli ilçesi Fındıkpınarı Caddesi oldu.

2 bin 300 metrelik yol yenileniyor

Birçok noktada özellikle altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollarda çalışma yürüten ekipler,  bozuk zeminin kazınması ve asfalta hazırlık faaliyetlerinin ardından, sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında ekipler ilk olarak Mezitli ilçesinde yer alan Kuyuluk Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde asfalt yenileme işlemi gerçekleştirdi. İlk etapta caddenin İsmet İnönü Bulvarı ile Koru Caddesi arasındaki 900 metre uzunluğundaki yolda zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından sıcak asfalt serim işlemi uyguladı. Caddenin son olarak yol çizgileri çekilerek kısa sürede yenilendi ve hizmete açıldı.

Zaman kaybetmeden  Fındıkpınarı Caddesi’nin Çankaya ve Çamlıca Mahallesi Sınırları içerisinde yer alan ikinci kısım çalışmaları kapsamında Koru Caddesi ile 37510. Sokak arasındaki 1400 metre uzunluğundaki yolda faaliyetlerine devam eden ekipler, bu çalışmalar sona erdiğinde toplamda 2 bin 300 metre uzunluğundaki yolu yenileyerek hizmete sunmuş olacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.