lösev

Büyükşehirden Akseki’nin yayla yollarına bakım

13.09.2023 - 10:00, Güncelleme: 13.09.2023 - 10:00 940+ kez okundu.
 

Büyükşehirden Akseki’nin yayla yollarına bakım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için Akseki yayla yollarında bakım ve genişletme çalışması yapıyor.ANTALYA (İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefi doğrultusunda, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Akseki’nin yayla yollarında bakım onarım çalışmalarına devam ediliyor.  Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından Süleymaniye Mahallesi’nin “Hadım” yayla yolunda malzemeli bakım, onarım ve şarampol açma çalışmaları tamamlanırken, Yarpuz Mahallesi’nin yayla yolu açıldı. Diğer yandan; Sadıklar, Taşlıca, Cemerler, Erenyaka, Mahmutlu ve Aşağıaşıklar mahallelerinde ikamet eden vatandaşların aktif olarak kullanmakta olduğu Geyran yayla yolunda da bakım, onarım ve stabilize çalışmalarına başlandı. Pınarbaşı, Çaltılıçukur, Çukurköy, Güçlüköy mahallelerinde ikamet eden vatandaşların yoğun olarak kullandığı Softalar, Salamut, Morca, Evlek yayla yollarında ise çalışmalar devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için Akseki yayla yollarında bakım ve genişletme çalışması yapıyor.

ANTALYA (İGFA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Muhittin Böcek’in planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefi doğrultusunda, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Akseki’nin yayla yollarında bakım onarım çalışmalarına devam ediliyor.  Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından Süleymaniye Mahallesi’nin “Hadım” yayla yolunda malzemeli bakım, onarım ve şarampol açma çalışmaları tamamlanırken, Yarpuz Mahallesi’nin yayla yolu açıldı. Diğer yandan; Sadıklar, Taşlıca, Cemerler, Erenyaka, Mahmutlu ve Aşağıaşıklar mahallelerinde ikamet eden vatandaşların aktif olarak kullanmakta olduğu Geyran yayla yolunda da bakım, onarım ve stabilize çalışmalarına başlandı. Pınarbaşı, Çaltılıçukur, Çukurköy, Güçlüköy mahallelerinde ikamet eden vatandaşların yoğun olarak kullandığı Softalar, Salamut, Morca, Evlek yayla yollarında ise çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.