lösev

Çevreci Muhtar Veysel Gılıçoğlu'na Başkan Vahap Seçer'den Destek

Sağlık 24.01.2020 - 10:08, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3018+ kez okundu.
 

Çevreci Muhtar Veysel Gılıçoğlu'na Başkan Vahap Seçer'den Destek

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde orman talanını engellemek için verdiği mücadeleyle dikkat çeken muhtar Veysel Gılıçoğlu’nun iki serasında ki ağaçlar kimliği belirsiz kişilerce talan edilirken,  muhtara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer destek verdi. Muhtarlar buluşmasının ardından Mersin Blok Haber'den Mahmut Ergün Çelik'in sorularını yanıtlayan Başkan Vahap Seçer mücadelenin süreceğini vurguladı. https://www.youtube.com/watch?v=KXrD6AwA0_g BUNLARI İNLERİNDEN ÇIKARMAK LAZIM Çevreci muhtarın kamunun malını koruduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bunu yapanların"saklandıkları inlerinden"bir an önce çıkarılması gerektiğini belirtti. Bu konuda devletin ilgili birimlerin yoğun çalışma sarf ettiğini ve mücadelenin sonun kadar süreceğini söyleyen Başkan Seçer, "Tabi muhtar vazifesini yaptı,  sorumlu bir muhtar hüviyetiyle kamunun malını korudu. Ama bunun intikamını, muhtarımızın çocuklarına ekmek kazandığı serasını tahrip ederek yaptılar. Tabi önce bunları bulmak lazım. Bunlar nereden cesaret alıyor ? bu kadar fütursuzca, densizce cesurca hareket ediyor bunları bulmak lazım. Bunları ininden çıkarmak lazım. Bu da tabi devletin görevi. İlgili kurumların görevi. Yoğun çalışmaların olduğu biliyorum. Bu konu mecliste de gündeme geldi. Bunlara göz açtırmayız. Bunlara pabuç bırakmayız. Burası muz cumhuriyeti değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  yasalar var kanunlar ve bu kanunlar çerçevesinde bu kenti yönetenler var. Öyle ali kıran baş kesen düzeni olmaz. Bunlar yakalanır gerekli cezalara da çarptırılır. Muhtarımla da akşam telefonla görüştüm. Üzüldüm tabi ki, böyle bir olayın gerçekleşmesi üzdü bizleri. Ama bu tip avantacılarla  mücadelemizi sürdürecez" diye konuştu.  
Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde orman talanını engellemek için verdiği mücadeleyle dikkat çeken muhtar Veysel Gılıçoğlu’nun iki serasında ki ağaçlar kimliği belirsiz kişilerce talan edilirken,  muhtara Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer destek verdi. Muhtarlar buluşmasının ardından Mersin Blok Haber'den Mahmut Ergün Çelik'in sorularını yanıtlayan Başkan Vahap Seçer mücadelenin süreceğini vurguladı. https://www.youtube.com/watch?v=KXrD6AwA0_g BUNLARI İNLERİNDEN ÇIKARMAK LAZIM Çevreci muhtarın kamunun malını koruduğunu ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bunu yapanların"saklandıkları inlerinden"bir an önce çıkarılması gerektiğini belirtti.
Bu konuda devletin ilgili birimlerin yoğun çalışma sarf ettiğini ve mücadelenin sonun kadar süreceğini söyleyen Başkan Seçer, "Tabi muhtar vazifesini yaptı,  sorumlu bir muhtar hüviyetiyle kamunun malını korudu. Ama bunun intikamını, muhtarımızın çocuklarına ekmek kazandığı serasını tahrip ederek yaptılar. Tabi önce bunları bulmak lazım. Bunlar nereden cesaret alıyor ? bu kadar fütursuzca, densizce cesurca hareket ediyor bunları bulmak lazım. Bunları ininden çıkarmak lazım. Bu da tabi devletin görevi. İlgili kurumların görevi. Yoğun çalışmaların olduğu biliyorum. Bu konu mecliste de gündeme geldi. Bunlara göz açtırmayız. Bunlara pabuç bırakmayız. Burası muz cumhuriyeti değil. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  yasalar var kanunlar ve bu kanunlar çerçevesinde bu kenti yönetenler var. Öyle ali kıran baş kesen düzeni olmaz. Bunlar yakalanır gerekli cezalara da çarptırılır. Muhtarımla da akşam telefonla görüştüm. Üzüldüm tabi ki, böyle bir olayın gerçekleşmesi üzdü bizleri. Ama bu tip avantacılarla  mücadelemizi sürdürecez" diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.