lösev

Chp Tarsus Kadın Kollarından Meme Kanserinde Farkındalık Etkinliği

Yaşam 07.03.2020 - 10:21, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3126+ kez okundu.
 

Chp Tarsus Kadın Kollarından Meme Kanserinde Farkındalık Etkinliği

CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI 8 MART KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü Kadın Kolları, 8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Meme kanseri konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal, CHP Tarsus İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından 8 Mart Pazar günü saat 17.30’da Beylice mahallesi (köyü) eski okul toplantı salonunda düzenlenecek olan toplantıda konuşmacı olacak. [caption id="attachment_20606" align="alignnone" width="1000"] Meme kanseri farkindali Tarik Zafer Nursal[/caption] Her 8 kadından birinin meme kanserine yakalandığı günümüzde alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirme yapacak olan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal, “Hayatınızı 1/8 ihtimale bırakmayın! Meme Kanseri, Farkındalık ve Bilinçlendirme” konulu etkinlikte katılımcıların sorularını da yanıtlayacak. Etkinliğe tüm kadınların davetli olduğunu söyleyen CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, “Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Kadın Kolları olarak, 8 Mart’ta sade bir mesaj vermek yerine, bugün çağımızda maalesef ki yüzbinlerce kadınımızın hayatını olumsuz etkileyen meme kanseri konusunda bilgilendirme toplantısı yapmayı planladık. Bu konuda düzenlediğimiz toplantımıza konuşmacı olarak katılacak olan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal’a şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimizde kadınlarımızın detaylı bilgi sahibi olacaklarına gönülden inanıyorum. Tüm kadınlarımıza çağrıda bulunuyor ve Kadınlar Günü’nden itibaren hayatı birlikte kucaklayalım diyorum” ifadelerini kullandı.
CHP KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI 8 MART KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü Kadın Kolları, 8 Mart Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Meme kanseri konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal, CHP Tarsus İlçe Örgütü Kadın Kolları tarafından 8 Mart Pazar günü saat 17.30’da Beylice mahallesi (köyü) eski okul toplantı salonunda düzenlenecek olan toplantıda konuşmacı olacak. [caption id="attachment_20606" align="alignnone" width="1000"]Meme kanseri farkindali Tarik Zafer Nursal Meme kanseri farkindali Tarik Zafer Nursal[/caption] Her 8 kadından birinin meme kanserine yakalandığı günümüzde alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirme yapacak olan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal, “Hayatınızı 1/8 ihtimale bırakmayın! Meme Kanseri, Farkındalık ve Bilinçlendirme” konulu etkinlikte katılımcıların sorularını da yanıtlayacak. Etkinliğe tüm kadınların davetli olduğunu söyleyen CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Kır, “Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Kadın Kolları olarak, 8 Mart’ta sade bir mesaj vermek yerine, bugün çağımızda maalesef ki yüzbinlerce kadınımızın hayatını olumsuz etkileyen meme kanseri konusunda bilgilendirme toplantısı yapmayı planladık. Bu konuda düzenlediğimiz toplantımıza konuşmacı olarak katılacak olan Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal’a şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimizde kadınlarımızın detaylı bilgi sahibi olacaklarına gönülden inanıyorum. Tüm kadınlarımıza çağrıda bulunuyor ve Kadınlar Günü’nden itibaren hayatı birlikte kucaklayalım diyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.