lösev

Devlet Bahçeli'den İstanbul Seçimleri Açıklaması

Magazin 23.06.2019 - 17:47, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3141+ kez okundu.
 

Devlet Bahçeli'den İstanbul Seçimleri Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Seçimleri dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "herkes tefaruuatlı bir analiz yapmalı "dedi. Cumhurittifakı'nın devam edeceğini vurgulayan genel başkan Devlet Bahçeli, "Sandık demokrasini namusudur ve herkes tarafından titizlikle saygı duyulmalıdır. İstanbul temelli yaygın ve yoğun tartışmalar sandık marifetiyle sonucu bağlanmı, sonuç nihayete ermiştir. "diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Seçimleri dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "herkes tefaruuatlı bir analiz yapmalı "dedi.
Cumhurittifakı'nın devam edeceğini vurgulayan genel başkan Devlet Bahçeli, "Sandık demokrasini namusudur ve herkes tarafından titizlikle saygı duyulmalıdır. İstanbul temelli yaygın ve yoğun tartışmalar sandık marifetiyle sonucu bağlanmı, sonuç nihayete ermiştir. "diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.