lösev

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 5 vatandaş teröristlerin tarafından şehit edildi

08.04.2020 - 09:17, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3174+ kez okundu.
 

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde 5 vatandaş teröristlerin tarafından şehit edildi

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. TUZAKLANAN PATLAYICI İNFİLAK ETTİ İlçeye bağlı Güleç Mahallesi kırsalında orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etti. Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. [caption id="attachment_22686" align="aligncenter" width="1000"] Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.[/caption] 5 SİVİL ŞEHİT İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden köylülere yönelik hain terör örgütü PKK'lı teröristlerin döşedikleri el yapımı patlayıcı sonucu 5 sivil vatandaşımız şehit olmuştur." denildi. [caption id="attachment_22689" align="aligncenter" width="1000"] Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.[/caption] BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI Bakanlık, teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldığını bildirdi. DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA Bir açıklama da Diyarbakır Valiliği'nden yapıldı. Açıklamada, "Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.
Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.

TUZAKLANAN PATLAYICI İNFİLAK ETTİ

İlçeye bağlı Güleç Mahallesi kırsalında orman işçilerini taşıyan aracın geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak etti. Bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. [caption id="attachment_22686" align="aligncenter" width="1000"]Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.[/caption]

5 SİVİL ŞEHİT

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden köylülere yönelik hain terör örgütü PKK'lı teröristlerin döşedikleri el yapımı patlayıcı sonucu 5 sivil vatandaşımız şehit olmuştur." denildi. [caption id="attachment_22689" align="aligncenter" width="1000"]Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde odun topmaya giden köylülere yönelik, terör örgütü PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.[/caption]

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Bakanlık, teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından operasyon başlatıldığını bildirdi.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Bir açıklama da Diyarbakır Valiliği'nden yapıldı. Açıklamada, "Saldırının faillerinin tespit edilmesi ve yakalanması için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından operasyonlara başlanılmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.