lösev

Edremit Belediyesi, Kazdağları'nda kar mücadelesinde

10.01.2024 - 02:08, Güncelleme: 10.01.2024 - 02:08 757+ kez okundu.
 

Edremit Belediyesi, Kazdağları'nda kar mücadelesinde

Edremit Belediyesi, Kazdağları’nda başlayan kar yağışına karşı Edremit-Yenice karayolunda kar temizleme çalışmaları yürütüyor.   Kazdağları’ndan geçen Edremit-Yenice yolunun Hanlar mevkiinde, Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karayolları birimleri ile koordineli bir şekilde çalışarak kar temizleme ve kürüme çalışmalarına destek veriyor. Karayolları ve Belediye ekipleri, kar yağışının yarattığı yoğun şartlara rağmen kesintisiz bir şekilde çalışarak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor. Bununla birlikte, olası kazaları önlemek ve yolda mahsur kalan araçları kurtarmak için de hazır bekliyorlar. Vatandaşların güvenliği ön planda tutularak, ekipler 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri ise sıkı denetimler yaparak, sürücüleri, zincirsiz veya kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına zincirsiz ve çeki halatı olmadan araçların seyahatine izin vermiyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye olarak ilçede ki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve diyalog içerisinde olduklarını belirterek Kazdağları’nda etkili olan kar yağışına karşı Karayolları ekiplerine destek olarak ekiplerİ bölgeye sevk ettiklerini ifade etti.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Edremit Belediyesi, Kazdağları’nda başlayan kar yağışına karşı Edremit-Yenice karayolunda kar temizleme çalışmaları yürütüyor.  

Kazdağları’ndan geçen Edremit-Yenice yolunun Hanlar mevkiinde, Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karayolları birimleri ile koordineli bir şekilde çalışarak kar temizleme ve kürüme çalışmalarına destek veriyor.

Karayolları ve Belediye ekipleri, kar yağışının yarattığı yoğun şartlara rağmen kesintisiz bir şekilde çalışarak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor. Bununla birlikte, olası kazaları önlemek ve yolda mahsur kalan araçları kurtarmak için de hazır bekliyorlar.

Vatandaşların güvenliği ön planda tutularak, ekipler 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürüyor. Jandarma ekipleri ise sıkı denetimler yaparak, sürücüleri, zincirsiz veya kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına zincirsiz ve çeki halatı olmadan araçların seyahatine izin vermiyor.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, belediye olarak ilçede ki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve diyalog içerisinde olduklarını belirterek Kazdağları’nda etkili olan kar yağışına karşı Karayolları ekiplerine destek olarak ekiplerİ bölgeye sevk ettiklerini ifade etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.