lösev

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin başarısı ödül getirdi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2022 - 12:44, Güncelleme: 21.09.2022 - 12:45 3494+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin başarısı ödül getirdi

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin ’fen lisesi’ başarısı, ödüle layık görüldü.

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin ’fen lisesi’ başarısı, ödüle layık görüldü. Bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Yılın Enleri Altın Çağ Ödülleri’, törenle sahiplerini buldu. Mersin’in eğitim, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından zirvelerinin belirlenerek taçlandırıldığı organizasyonda, Erdemli Belediyesinin eğitim alanında yaptığı çalışmalar gecenin ilgi odağı haline geldi. ’Yılın Enleri Altın Çağ Ödül’ töreninde, bu yıl Erdemli’de ilk 5 derece ile birlikte ilçede fen lisesi kazanan öğrencilerin yüzde 80’inin Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinden çıkması, başarı hikayesi ödülüne layık görüldü. Ödülü, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altunçicek alırken, gençlerin zeybek performansı ve Erdemli Belediyesi Kadın Mehteranların gösterisi geceye damga vurdu. Ödül töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Altunçiçek, "Erdemli Belediyemiz insanımızın her safhasında yanında. Bunlardan en önemlisi ve gurur duyduğumuz, Belediye Başkanımız tarafından açılan ücretsiz eğitim kurslarımız. LYS ve YKS sınavında öğrencilerimizi alıyoruz, yüze yakın eğitimci kadromuzla birlikte, belediyemiz kurs merkezlerinde ücret almadan yetiştiriyoruz. Bu yıl Erdemli’de 132 öğrenciden 102 tanesi bizim kurs merkezlerimizden çıktı. Ayrıca üniversite sınavımızda da 278 tane öğrencimiz prestijli üniversitelerimizi kazandı. Bu bizim için gurur tablosu" dedi.
Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin ’fen lisesi’ başarısı, ödüle layık görüldü.

Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinin ’fen lisesi’ başarısı, ödüle layık görüldü.
Bu yıl 3.’sü düzenlenen ’Yılın Enleri Altın Çağ Ödülleri’, törenle sahiplerini buldu. Mersin’in eğitim, sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından zirvelerinin belirlenerek taçlandırıldığı organizasyonda, Erdemli Belediyesinin eğitim alanında yaptığı çalışmalar gecenin ilgi odağı haline geldi.
’Yılın Enleri Altın Çağ Ödül’ töreninde, bu yıl Erdemli’de ilk 5 derece ile birlikte ilçede fen lisesi kazanan öğrencilerin yüzde 80’inin Erdemli Belediyesi Kurs Merkezlerinden çıkması, başarı hikayesi ödülüne layık görüldü. Ödülü, Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altunçicek alırken, gençlerin zeybek performansı ve Erdemli Belediyesi Kadın Mehteranların gösterisi geceye damga vurdu.

Ödül töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Altunçiçek, " Erdemli Belediyemiz insanımızın her safhasında yanında. Bunlardan en önemlisi ve gurur duyduğumuz, Belediye Başkanımız tarafından açılan ücretsiz eğitim kurslarımız. LYS ve YKS sınavında öğrencilerimizi alıyoruz, yüze yakın eğitimci kadromuzla birlikte, belediyemiz kurs merkezlerinde ücret almadan yetiştiriyoruz. Bu yıl Erdemli’de 132 öğrenciden 102 tanesi bizim kurs merkezlerimizden çıktı. Ayrıca üniversite sınavımızda da 278 tane öğrencimiz prestijli üniversitelerimizi kazandı. Bu bizim için gurur tablosu" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.