lösev

Forum Mersin'e Güç Katıyor

12.01.2020 - 12:04, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 4010+ kez okundu.
 

Forum Mersin'e Güç Katıyor

 Mersin Forum Alışveriş Merkezi  ile Mersinli gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir araya geldi. Mersin Blok Haber'den  M. Ergün Çelik'in sorularını yanıtlayan  Mersin Forum  Alışveriş Merkezi Müdürü  Ezgi Çubukçu ve Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kaya tepe,  medya ve iş dünyası iş birliğinin önemine dikkat çekti. Mersin Forum'un şehir için bir lokomotif görevi gördüüğünü ifade eden Mersin Forum Müdürü Ezgi  Çubukçu, ""10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü taçlandırmak istedik. Forum  Mersin için şehir için önemli bir lokomotif. Şehir perakende anlamada, sosyal anlamda  hayatın merkezinde kalbinde. Öyle olmayada devam edecek. Mersin Forum 12. yılını kutluyor. Benimde  birinci yılım. Basınla ilişkilerimiz her zaman olduğu gibi güçlenerek, aratarak devam ediyor.  Biz her zaman onların yanlarındayız onlarda bizlerin yanında.Güzel birşey yaptığınızıda bunun herkese ulaşması önemli. Basın olmadığı zaman masanın bir ayağı hep eksik kalır. Basın bizim için çok önemli ben davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum."  dedi. Mersinli Gazeteciler ile Forum Alışveriş Merkezi Arasında İş Birliği Mersin'de medyanın marka değerlerine güç kattığını vurgulayan Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kaya Tepe,  " Öncelikle  bu organizasyonu yapan başta Ezgi hanıma ve herkese teşekkür ederim. Dediğimiz gibi basın sadece Forum veya diğer markalar değil,  atanmış, seçilmiş kurum, kuruluşlarla ilişkiler içerisnde olan yegane kuruluş temislci basın mensupları.   Bu kapsam   geçtiğimizi cuma günü 10 ocak çalışan gazeteciler gününü  icra ettik. Tabi cuma günün yoğunluğunu biz pazar gününe taşıdık. Form alışveriş merkezi kentin ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sanatsal,  kültürel her türlü etkinlğin içerisnde oluyorlar. Bu bağlamda biz özellikle bu dönemde Mersin gazetecileriyle dah çok diyalok kuralacağını,  daha uyum içerisinde olacaklarını biz düşünüyoruz. Bu kötü olduğu anlamında değil ama daha sıkı ilişkiler kurulacağı anlamında  bu ifade ettiğim.   Bende ezgi hanımda yeni geldi göreve diyebiliriz,  bu bağlamda iş birliğimiz zirve yapacak diyebiliriz" diye konuştu.
 Mersin Forum Alışveriş Merkezi  ile Mersinli gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir araya geldi. Mersin Blok Haber'den  M. Ergün Çelik'in sorularını yanıtlayan  Mersin Forum  Alışveriş Merkezi Müdürü  Ezgi Çubukçu ve Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kaya tepe,  medya ve iş dünyası iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Mersin Forum'un şehir için bir lokomotif görevi gördüüğünü ifade eden Mersin Forum Müdürü Ezgi  Çubukçu, ""10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü taçlandırmak istedik. Forum  Mersin için şehir için önemli bir lokomotif. Şehir perakende anlamada, sosyal anlamda  hayatın merkezinde kalbinde. Öyle olmayada devam edecek. Mersin Forum 12. yılını kutluyor. Benimde  birinci yılım. Basınla ilişkilerimiz her zaman olduğu gibi güçlenerek, aratarak devam ediyor.  Biz her zaman onların yanlarındayız onlarda bizlerin yanında.Güzel birşey yaptığınızıda bunun herkese ulaşması önemli. Basın olmadığı zaman masanın bir ayağı hep eksik kalır. Basın bizim için çok önemli ben davetimize icabet eden herkese çok teşekkür ediyorum."  dedi.
Mersinli Gazeteciler ile Forum Alışveriş Merkezi Arasında İş Birliği
Mersin'de medyanın marka değerlerine güç kattığını vurgulayan Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Kaya Tepe,  " Öncelikle  bu organizasyonu yapan başta Ezgi hanıma ve herkese teşekkür ederim. Dediğimiz gibi basın sadece Forum veya diğer markalar değil,  atanmış, seçilmiş kurum, kuruluşlarla ilişkiler içerisnde olan yegane kuruluş temislci basın mensupları.   Bu kapsam   geçtiğimizi cuma günü 10 ocak çalışan gazeteciler gününü  icra ettik. Tabi cuma günün yoğunluğunu biz pazar gününe taşıdık. Form alışveriş merkezi kentin ekonomisine katkı sağlamanın yanı sıra sanatsal,  kültürel her türlü etkinlğin içerisnde oluyorlar. Bu bağlamda biz özellikle bu dönemde Mersin gazetecileriyle dah çok diyalok kuralacağını,  daha uyum içerisinde olacaklarını biz düşünüyoruz. Bu kötü olduğu anlamında değil ama daha sıkı ilişkiler kurulacağı anlamında  bu ifade ettiğim.   Bende ezgi hanımda yeni geldi göreve diyebiliriz,  bu bağlamda iş birliğimiz zirve yapacak diyebiliriz" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.