lösev

Genç tiyatrocuların Sakarya sahnesi büyük beğeni topladı

26.12.2023 - 14:37, Güncelleme: 26.12.2023 - 14:37 105+ kez okundu.
 

Genç tiyatrocuların Sakarya sahnesi büyük beğeni topladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri Sakarya Kent Konseyi Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Emanetçi’ isimli oyun ile devam etti.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri Sakarya Kent Konseyi Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Emanetçi’ isimli oyun ile devam etti. Sosyal Gelişim Merkezi’nde Seçkin Bayramoğlu’nun yazdığı, yönettiği ve sahne aldığı gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Tiyatro gösteriminde ‘emanet’ kavramının önemine vurgulanırken, güvenilir bir insan olmayı ve emanete verilen değer gözler önüne serildi. Geleneksel kıyafetlerle sahne alan genç sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri Sakarya Kent Konseyi Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Emanetçi’ isimli oyun ile devam etti.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık kültür sanat etkinlikleri Sakarya Kent Konseyi Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Emanetçi’ isimli oyun ile devam etti. Sosyal Gelişim Merkezi’nde Seçkin Bayramoğlu’nun yazdığı, yönettiği ve sahne aldığı gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Tiyatro gösteriminde ‘emanet’ kavramının önemine vurgulanırken, güvenilir bir insan olmayı ve emanete verilen değer gözler önüne serildi. Geleneksel kıyafetlerle sahne alan genç sanatçıların performansı ayakta alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.